AROUND THE WEB

Στη Θεσσαλονίκη βγαίνουν αυτοβούλως από το ευρώ και έκοψαν και νόμισμα

στη-θεσσαλονίκη-βγαίνουν-αυτοβούλως-435142

Την «απόφαση» να κόψουν νέο νόμισμα διακήρυξαν οι οργανωμένοι φίλοι του Ηρακλή, με στόχο να αποχωρήσουν οικειοθελώς από την Ευρωζώνη και να αντικαταστήσουν το ευρώ με το… ήρα, μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Με αναφορές στο παράδειγμα της Αργεντινής και το περιεχόμενο του «όχι» της κάλπης, η «Αυτόνομη Θύρα 10» σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «αποχωρούμε από την ευρωζώνη και το ευρώ γιατί μας κουράσατε και μας πεινάσατε!!!

Εκδίδουμε δικό μας νόμισμα το “ΗΡΑ”!!! Το “ΗΡΑ” θα κυκλοφορήσει σε χαρτονομίσματα του ενός, των πέντε, των δέκα και των είκοσι “ΗΡΑ”», παρουσιάζοντας μάλιστα και την μορφή που θα έχει το νέο χαρτονόμισμα των 10 ήρα…

Μάλιστα, ξεκινούν άμεσα τη δοκιμαστική χρήση του: «Κάθε ένας έρχεται στο σύνδεσμο φέρνοντας οποιοδήποτε προϊόν του περισσεύει ή οποιαδήποτε υπηρεσία μπορεί και θέλει να προσφέρει. Αμέσως παίρνει το αντίτιμο του προϊόντος ή της υπηρεσίας από το σύνδεσμο σε “ΗΡΑ”. Αυτομάτως έχει αγοραστική δύναμη ίση με αυτά που προσέφερε. Τα “ΗΡΑ” που εξασφάλισε μπορεί να τα ξοδέψει αγοράζοντας προϊόντα ή υπηρεσίες που έχουν προσφέρει άλλοι τα οποία κοστολογεί ο σύνδεσμος.

Από την Τετάρτη 8/7 ξεκινάμε δοκιμαστικά να δεχόμαστε προϊόντα στα γραφεία του συνδέσμου μας στην Αριστοτέλους.Την επόμενη Δευτέρα 13/7 από τις 21:00 μέχρι τις 23:00 θα συγκεντρώσουμε όλα τα προϊόντα και θα μπορεί να ανταλλάξει τα “ΗΡΑ” που θα έχει στη κατοχή του με οτιδήποτε χρειάζεται. Θα κυκλοφορήσουμε αναλυτικό οδηγό λειτουργίας του “ΗΡΑ” στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στις 15/7″ καταλήγει η ανακοίνωση…

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου