ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελένη Γερασιμίδου απαντά για τη βουλευτική αποζημίωση

η-ελένη-γερασιμίδου-απαντά-για-τη-βουλ-434933

«Στεναχωριέμαι με αυτά που γράφουν και ειδικά όταν προέρχονται από ανθρώπους τους κλάδου μου, πάρα πολύ».

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” έδωσε συνέντευξη η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία απάντησε μεταξύ άλλων και για τον λόγο που παραιτήθηκε από τη θέση του βουλευτή.

«Υπάρχει πρόβλημα μεγάλο γιατί κι εμείς δουλευταράδες είμαστε και δουλεύουμε συνέχεια, αλλά δεν περίμενε κανείς να έχει τόση πρεμούρα ο πρωθυπουργός όχι για το καλό, γιατί μπορεί να επιδεικνύουν δουλειά δουλειά δουλειά και άλλος το έχει πει, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος.

Όταν γίνονται ονομαστικές ψηφοφορίες εγώ δεν μπορώ να λείπω από τη Βουλή, αλλά δεν μπορώ να λείψω και από το θέατρο, στο οποίο έχω κλείσει για όλη τη σεζόν.

Από εκεί και πέρα εγώ πάντοτε όταν μου ζητάει το κόμμα μου να βοηθήσω, βοηθάω. Στεναχωριέμαι με αυτά που γράφουν και ειδικά όταν προέρχονται από ανθρώπους τους κλάδου μου, πάρα πολύ.

Επειδή εγώ τον κλάδο μου τον αγαπώ και τον υποστηρίζω, φανταζόμουν ότι θα ξέρανε ότι η Ελένη Γερασιμίδου δεν χειραγωγείται από κανέναν. Η βουλευτική αποζημίωση είναι… τεράστια σε εμάς στο ΚΚΕ. Εμείς παίρνουμε ένα πάρα πολύ μικρό ποσό, να γίνονται γνωστά αυτά τα πράγματα», είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου