ΕΛΛΑΔΑ

Έξαλλοι στον ΣΚΑΪ για τις αποδοκιμασίες Μητσοτάκη «Στημένοι και εγκάθετοι» – «Πότε πρόλαβε γίνει κάθαρμα;»

έξαλλοι-στον-σκαϊ-για-τις-αποδοκιμασί-851206

Οργισμένοι στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ εμφανίστηκαν οι δημοσιογράφοι Άρης Πορτοσάλτε και Δημήτρης Οικονόμου για τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την άφιξή του στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη στη Μητρόπολη.

Σε έξαλλη κατάσταση ο Άρης Πορτοσάλτε αναρωτιόταν «ο Μητσοτάκης πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα; Εξηγήστε μου, πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα» ενώ ο Δημήτρης Οικονόμου έκανε λόγο για «στημένους και εγκάθετους».

«Αν δεν σου αρέσει ο Πρωθυπουργός, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Καλά κάνεις και δεν σου αρέσει, μην το ψηφίσεις. Το Μητσοτάκης – κάθαρμα όμως πες μου πως προκύπτει. Τι ώρα έγινε κάθαρμα;» επαναλάμβανε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Τους είδες αυτούς τι ήταν; Οργανωμένοι και εγκάθετοι» του απάντησε ξανά ο παρουσιαστής.

«Πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα; Τι συνέβη από το ’16 έως σήμερα;» ξαναείπε ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Δημήτρη Οικονόμου να του απαντά ότι δίνει βάση «σε αθλιότητες και απαράδεκτες καταστάσεις από ένα μικρό τμήμα εγκάθετων και βαλτών…».

«Ο οποίες όμως δεν αποδοκιμάζονται» σχολίασε εκτός εαυτού ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος υποστήριξε ότι το ΚΚΕ ως τελετάρχης θα έπρεπε να αποδοκιμάσει τα συνθήματα σε βάρος του πρωθυπουργού.

«Κανένα κόμμα δεν έβγαλε ανακοίνωση να αποδοκιμάσει αυτή την κατάσταση» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου που θύμισε ότι στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη η ΝΔ είχε βγάλει ανακοίνωση για τις αποδοκιμασίες στον Αλέξη Τσίπρα. «Σε ένα λεπτό η Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση, είδες εδώ καμία ανακοίνωση;» είπε ο παρουσιαστής του «Σήμερα».

«Εγώ φοβάμαι και διερωτώμαι», κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε που έκανε λόγο για μίξη ανοησίας, μίσους και βλακείας…

«Αγανάκτησε» το Twitter με την αγανάκτηση Πορτοσάλτε

Οι χρήστες του twitter, με την συντριπτική πλειοψηφία ασκεί κριτική για άκρατο και απροκάλυπτο φιλοκυβερνητισμό και το harshtag #skai_xeftiles να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των trends.

Μερικά ενδεικτικά tweets

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου