ΕΛΛΑΔΑ

Ψαριανός: «Ιδιοκτήτης» της ΔΗΜΑΡ ο Κουβέλης

ψαριανός-ιδιοκτήτης-της-δημαρ-ο-κου-424435

Αιχμηρός εμφανίστηκε για τον τρόπο που έμαθε την διαγραφή του από τη Δημοκρατική Αριστερά ο Γρηγόρης Ψαριανός.

“Το συγκλονιστικότερο όλων ήταν ο τρόπος, δεν ήταν το ότι έγινε, μπορεί κάποιος να πει ότι ήταν αναμενόμενο. Αλλά να μην πάρει ο ίδιος να στο πει είναι ένα ζήτημα, να μην σε πάρει ο γραμματέας του κόμματος είναι ένα ζήτημα, να μην σε πάρει ο γραμματέας της ΚΟ είναι ένα ζήτημα. Να το μαθαίνεις από τον ομαδάρχη στην κατασκήνωση…” είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA.

Αναφερόμενος στις σχέσεις του με το κόμμα και τον Φώτη Κουβέλη ο κ. Ψαριανός τόνισε ότι “ήταν διαταραγμένες οι πολιτικές του κόμματος, οι σχέσεις μας δεν ήταν διαταραγμένες ούτε είναι. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντα περιμένεις ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο. Για παράδειγμα η ηγετική ομάδα της ΔΗΜΑΡ και ο Φ. Κουβέλης αρνιόντουσαν κάθε διάλογο για την κεντροαριστερά. Κατηγορηματική άρνηση έλεγαν ότι ήταν αντίπαλο σχέδιο και τώρα στέλνει επιστολές κάθε μέρα σε όλους τους ενδιαφερόμενους”.

Υποστήριξε ότι όσα έλεγε τον τελευταίο καιρό στις επιτροπές του κόμματος “έπεφταν στο κενό”. “Κάποια στιγμή, κάποιος, ο ιδιοκτήτης του κόμματος έχει αποφασίσει να κάνει το τάδε. Τι θα κάνει ο Αμοιρίδης, ο Λυκούδης ή ο Μαργαρίτης είναι δευτερεύων. Ο ιδιοκτήτης θα κάνει αυτό που νομίζει. Και οποιανού του αρέσει” ανέφερε.

Και σχολιάζοντας τα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες είπε: “Γι’ αυτά τα θέματα θα μπορούσε γίνει δημόσιος διάλογος όμως νομίζω δεν αφορά τον κόσμο το ξεκατίνιασμα κάποιων τυπάκων που αφορά το 1% δεν ενδιαφέρει κανέναν”.

Μιλώντας για τον προβληματισμό που επικρατεί στο εσωτερικό σχετικά με τη στάση του κόμματος στο θέμα της μικρής ΔΕΗ είπε: “Ακόμα και για το θέμα της μικρής ΔΕΗ υπάρχει μια αναστάτωση μέσα στο κόμμα για το τι θα γίνει με την άθροιση των υπογραφών. Εγώ επέμεινα ότι δεν υπογράφω. Υπάρχει προβληματισμός. Θα προσμετρηθούν οι υπογραφές της ΔΗΜΑΡ με αυτές της Χρυσής Αυγής;”

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου