ΕΛΛΑΔΑ

Πιτσιλής για επίθεση σε εφοριακούς: Δεν μας πτοούν

πιτσιλής-για-επίθεση-σε-εφοριακούς-δε-421262

Ξεκάθαρο μήνυμα σε ότι αφορά τους ελέγχους από την ΑΑΔΕ, έστειλε από το Ηράκλειο που βρίσκεται εκτάκτως, ο διοικητής Γιώργος Πιτσιλής, μετά το περιστατικό βίας στο Ρέθυμνο, με θύμα δύο ελεγκτές κλιμακίου της Ανεξάρτητης Αρχής.

«Ήρθα εδώ στο Ηράκλειο μόλις πληροφορήθηκα το περιστατικό. Πρόκειται για μια πρωτοφανή και άνανδρη επίθεση σε υπαλλήλους των ελεγκτικών μας υπηρεσιών, η οποία θα αντιμετωπιστεί από το κράτος δικαίου όπως αρμόζει στην περίπτωση. Θέλω να είναι σαφής και κατηγορηματικός. Τέτοιες επιθέσεις όχι μόνο δεν μας πτοούν αλλά μας οπλίζουν με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα, στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής», δήλωσε ο κ. Πιτσιλής.
Πιτσιλής: «Τέτοιες επιθέσεις μας οπλίζουν με περισσότερη δύναμη, δεν μας πτοούν»

«Ως διοικητής της ΑΑΔΕ θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τα στελέχη των υπηρεσιών μας για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, αλλά και τη συμπαράσταση τόσο τη δίκη μου, όσο και όλων των εργαζομένων της ΑΑΔΕ, στους δυο συναδέλφους μας που τραυματίστηκαν», κατέληξε ο κ. Πιτσιλής.

Επίθεση με γροθιές σε ελεγκτές της εφορίας από οδηγό φορτηγού στην Κρήτη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, κλιμάκιο εφοριακών στο Ρέθυμνο δέχθηκε επίθεση από οδηγό φορτηγού μεταφορών, όταν του ζητήθηκε η διενέργεια ελέγχου των παραστατικών και των τιμολογίων για τα μεταφερόμενα είδη.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Τασσόπουλο, ο 58χρονος ελεγκτής δέχθηκε χτύπημα από πέτρα, ενώ η 55χρονη μετά από γροθιά, αντιμετωπίζει ρήξη τυμπάνου.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου