ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη η Στέλλα Αντωνίου για παραβίαση περιοριστικών όρων

συνελήφθη-η-στέλλα-αντωνίου-για-παραβ-417855

Με την κατηγορία της παραβίασης περιοριστικών όρων διαμονής συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης η κατηγορούμενη για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» Στέλλα Αντωνίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 30χρονη είχε δηλώσει ως τόπο διαμονής διεύθυνση στην Αθήνα αλλά εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η Στέλλα Σντωνίου γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Ο πατέρας ήταν συνιδιοκτήτης καφετέριας στην περιοχή του Χίλτον, όπου εργάζονταν η ίδια και η μητέρα της. Φίλοι της μιλούν για «ένα αγαπητό κορίτσι που δεν έδινε καμιά αφορμή». Είχε δραστηριοποιηθεί στον αντιεξουσιαστικό χώρο αλλά ουδέποτε είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές. Ενεπλάκη στην υπόθεση λόγω της προσωπικής σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Σακκά. Συνελήφθη στα τέλη του 2010 καθώς έναν χρόνο νωρίτερα νοίκιασε με τη βοήθεια της μητέρας της το διαμέρισμα στην Καλλιθέα, μέσα στο οποίο βρέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων.

Η 30χρονη, η οποία είχε προφυλακιστεί κατηγορούμενη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, είχε αφεθεί ελεύθερη για λόγους υγείας, με τον όρο να μην απομακρυνθεί από τον τόπο διαμονής που είχε δηλώσει στην Αθήνα. Ωστόσο μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου και συνελήφθη.

Μαζί της συνελήφθη και ένας 27χρονος ο οποίος κρατείται στην Ασφάλεια καθώς αναζητείτο για ανυποταξία.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου