ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ καρέ η μεταφορά του αιμόφυρτου Νίκου Μαζιώτη [εικόνες]

καρέ-καρέ-η-μεταφορά-του-αιμόφυρτου-νί-416084

Τραυματισμένος στην κοιλιά και το δεξί χέρι από τα πυρά των αστυνομικών ο τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται πεσμένος στο πεζοδρόμιο. Λίγα νωρίτερα είχε προκαλέσει τον πανικό πυροβολώντας κατά αστυνομικών -τραυματίζοντας έναν- στην προσπάθειά του να ξεφύγει από μπλόκο της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο αρχιτρομοκράτης και καταζητούμενος για τη δράση του με τον Επαναστατικό Αγώνα εμφανίστηκε στο κέντρο της Αθήνας με λευκό πόλο μπλουζάκι, γκρι βερμούδα και αθλητικά παπούτσια. Μάλιστα για να μην τον αναγνωρίσουν φορούσε περούκα και γυαλιά ηλίου. Ωστόσο μετά από τη συμπλοκή και την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς η περούκα βγήκε και όπως φαίνεται και στις εικόνες που ακολουθούν ο Μαζιώτης είχε αποχωριστεί και το κοντοκουρεμένο στιλ, αφού είχε αφήσει το μαλλί του να μακρύνει προφανώς για να μην αναγνωρίζεται.

Μετά τη συμπλοκή ο Μαζιώτης έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο, οι αστυνομικοί τον περικύκλωσαν, του πέρασαν χειροπέδες και περίμεναν να έρθει ασθενοφόρο για να τονμ μεταφέρει στον Ευαγγελισμό.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Φωτογραφίες: intimenews.gr

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου