ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ο οδηγός του καρτ μιλάει για πρώτη φορά για το πώς έγινε το τροχαίο

πάτρα-ο-οδηγός-του-καρτ-μιλάει-για-πρώτ-414587

Ο οδηγός του μοιραίου καρτ, Νίκος Σαρδέλης, μίλησε αποκλειστικά στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή «Live News» στο MEGA.

«Σε κάθε περίπτωση προέχει η υγεία του παιδιού. Επισκέφτηκα το νοσοκομείο με το που αφέθηκα ελεύθερος», σημείωσε ο κ. Σαρδέλης.

«Είμαι και εγώ πατέρας δύο αγοριών και είναι πολύ σημαντικό για μένα να επανέλθει η υγεία του παιδιού. Βρίσκεται στη ΜΕΘ, απ’ ό,τι λένε οι γιατροί τα νέα είναι σχετικά καλά, δηλαδή δεν έχει μεγάλους τραυματισμούς, αλλά ακόμα διατηρείται σε κατάσταση καταστολής».

Όπως λέει ο επαγγελματίας οδηγός, «στα πλαίσια οδήγησης επίδειξης και νέων ηλεκτροκίνητων καρτ, προσπάθησα να προσπεράσω το μπροστινό μου καρτ από τα δεξιά. Είχα μια μικρή επαφή με το άλλο καρτ αλλά ήταν αρκετή για να αλλάξω κατεύθυνση προς τα προστατευτικά πλαστικά τα οποία ευτυχώς που υπήρχαν γιατί αυτά με κράτησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παρόλο που έχω τραυματισμούς χαμηλά στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια, μπορώ να τους διαχειριστώ και να τους ξεπεράσω».

«Ήταν δύσκολες στιγμές, προσπαθούσαν να συνεφέρουν το παιδί. Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ», αναφέρει ο κ. Σαρδέλης, ο οποίος είναι επαγγελματίας οδηγός και συμμετέχει συχνά σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τροχαίο σε αγώνα καρτ στην Πάτρα: Ελεύθεροι οι πέντε συλληφθέντες για τον τραυματισμό του 6χρονου

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πέντε συλληφθέντες, τα 4 μέλη της διοργανώτριας αρχής των καρτ στην Πάτρα και ο οδηγός που φέρεται να τραυμάτισε τον 6χρονο Φώτη.

Η δικογραφία επιστρέφει στην Αστυνομία προκειμένου να συνεχιστεί η προανάκριση με τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας και τη συγκέντρωση στοιχείων.

Στη συνέχεια ο εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα υπάρξουν διώξεις.

Την ίδια ώρα, διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, στο Ρίο, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, παραμένει ο εξάχρονος που τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που παρακολουθούσε αγώνες καρτ στο κέντρο της Πάτρας.

Τα επόμενα 24ωρα κρίνονται ως σοβαρά από τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου, ωστόσο είναι απολύτως θετικό το γεγονός ότι η αξονική/μαγνητική τομογραφία δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στον κεφάλι.

Πάτρα: Καρέ-καρέ το ατύχημα στον αγώνα

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από το PICK Patras και το φοβερό ατύχημα που έστειλε στη ΜΕΘ το εξάχρονο αγόρι. Ο οδηγός του καρτ χάνει τον έλεγχο, πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και τραυματίζει τον μικρό, που βρισκόταν πίσω από τις μπάρες.

Πάτρα: «Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα» λέει ο πατέρας του 6χρονου

Το thebest.gr μίλησε με τον πατέρα του 6χρονου.

«Το παιδί ήταν μέσα από τα κιγκλιδώματα. Είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Το καρτ χτύπησε στα ζέρσεϊ και τα κάγκελα με τεράστια δύναμη, σχεδόν πέταξε» συμπληρώνει. Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Οι γιατροί του είπαν πως η αξονική/μαγνητική τομογραφία στον γιο του δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στον κεφαλάκι του, κάτι που εκτιμάται θετικά. Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και όλοι προσεύχονται το παιδί να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Πηγή: tempo24.news, thebest.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου