ΕΛΛΑΔΑ

Μπαράζ ελέγχων της Αντιτρομοκρατικής για τους συνεργούς του Μαζιώτη

μπαράζ-ελέγχων-της-αντιτρομοκρατική-413235

Σε σπίτια στα βόρεια προάστια της Αττικής συνεχίζονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής μετά τη σύλληψη του Ν.Μαζιώτη, καθώς διαπιστώθηκε ότι για να φτάσει στο Μοναστηράκι επιβιβάστηκε στον σταθμό Αμαρουσίου, ενώ βρέθηκε και η απόδειξη αγοράς από κατάστημα της περιοχής.

Συνεχείς είναι, επίσης, οι έρευνες σε σπίτια υπόπτων για τυχόν υπόθαλψη του Μαζιώτη και της συντρόφου του Πόλας Ρούπα που παραμένει εξαφανισμένη, ενώ παράλληλα η αστυνομία επιμένει στην έκκληση προς τους πολίτες, που τυχόν ήρθαν σε επαφή μαζί του και εκείνος τους συστήθηκε με τα στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης, να δώσουν πληροφορίες.

Σύμφωνα με Τα Νέα, η Αντιτρομοκρατική ψάχνει να εντοπίσει τους συνεργούς του που πήραν μέρος στις δύο ληστείες που του αποδίδονται στα Μέθανα και στην Κλειτορία, ενώ θεωρείται επίσης βέβαιο ότι συνεργούς είχε και στην επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στην Τράπεζα της Ελλάδος τον περασμένο Απρίλιο.

Αδιευκρίνιστο όμως παραμένει το γιατί ο Μαζιώτης πήγε στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Τετάρτης και αν η παρουσία του στη συγκεκριμένη περιοχή σχετίζεται με την προετοιμασία κάποιου χτυπήματος.

Το 2010 είχε βρεθεί στο σπίτι όπου διέμενε με την Πόλα Ρούπα στα Καλύβια ένας χάρτης της περιοχής του Μοναστηρακίου. Στον χάρτη ήταν σημειωμένα το κτίριο της Αρχιεπισκοπής, τράπεζες, ενώ – κατά την αστυνομία – υπήρχαν και καταγραφές που αντιστοιχούσαν σε χρονομετρημένα δρομολόγια διαφυγής από εκεί.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου