ΕΛΛΑΔΑ

Άργος: Νέα στοιχεία για τον Θάνο Ακριβό. «Χαραμάδα» ελπίδας για να βρεθεί ζωντανός

άργος-νέα-στοιχεία-για-τον-θάνο-ακριβό-41050

Χθες το πρωΐ (21.04.2018), βρέθηκαν τα ρούχα του στην κορυφή του βουνού της περιοχής, κάτι που έκανε όλους να ανησυχούν ιδιαίτερα για την ζωή του. Στο σημείο βρέθηκαν όλα τα ρούχα που φορούσε, ακόμα και οι κάλτσες και τα παπούτσια του.

Σύμφωνα με το npress.gr, η πρώτη εκτίμηση ήταν πως ο Θάνος, είναι γυμνός και σίγουρα δεν θα άντεξε το βράδυ με τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Από την πρώτη στιγμή των ευρημάτων, κινητοποιήθηκαν άνδρες της πυροσβεστικής, της Ελληνικής ομάδας διάσωση και της ασφάλειας, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μην είναι ενθαρυντικές. Μάλιστα η οικογένεια ναύλωσε ιδιωτικό ελικόπτερο να συνδράμει στην όλη επιχείρηση. Σήμερα στις έρευνες συμμετείχε και ομάδα των ΕΜΑΚ από την Πάτρα.

Τελικά στην περιοχή δεν εντοπίστηκε κανένα σημάδι από τον Θάνο και όλα δείχνουν πως έχει φύγει μακριά από το σημείο.

Για να φύγει όμως σε μεγάλη απόσταση, αποκλείεται η περίπτωση να μην είχε μαζί του δεύτερα ρούχα και παπούτσια. Χωρίς παπούτσια είναι αδύνατον να προχωρήσει κάποιος σε τόσο ανώμαλο έδαφος για περισσότερο από 500 μέτρα, ενώ η περιοχή περιμετρικά έχει ελεγχθεί σπιθαμή προς σπιθαμή για περισσότερα από 2-3 χιλιόμετρα.

Άρα πιθανότατα ο Θάνος άλλαξε ρούχα και συνέχισε την πορεία του στο βουνό, κάτι άλλωστε που αγαπάει και που το κάνει πολλά χρόνια.

Σημαντικό στοιχείο είναι πως η κατάθεση της μάρτυρος την προηγούμενη εβδομάδα που είχε δει τον Θάνο στο χωριό Σταθαίϊκα, έκανε λόγο για μπουφάν και τσάντα πλάτης. Επίσης άλλη μία σημερινή μαρτυρία κατοίκου, αναφέρει πως είδε τον Θάνο χθες, όταν σταμάτησε και του ζήτησε τσιγάρο.

Όλες οι ελπίδες πλέον είναι ζωντανές και όπως όλοι αναφέρουν δεν θα σταματήσουν την έρευνα μέχρι να τον εντοπίσουν.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου