ΕΛΛΑΔΑ

«Σφαγή» στη Βουλή: Αδωνις: Είσαι αγενής, ανάγωγος -Κουρουμπλής: Είσαι άθλιος συκοφάντης και παλιάνθρωπος

σφαγή-στη-βουλή-αδωνις-είσαι-αγενής-404538

Ξέφυγε για ακόμη μια φορά η κατάσταση στη Βουλή, όταν, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τον τουρισμό, Αδωνις Γεωργιάδης και Παναγιώτης Κουρουμπλής αντάλλαξαν πολύ βαριές κουβέντες.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ παρομοίασε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τους… Γαλάτες του Αστερίξ προκαλώντας την οργή του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Κάποιοι από τους Γαλάτες του Αστερίξ δεν έχουν την μεγαλοψυχία να αναγνωρίσουν την αναστροφή του κλίματος στον τουρισμό» είπε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε αναφέροντας « Εχω τα στοιχεία του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» ότι έχουν αυξηθεί οι απασχολούμενοι στον τομέα του τουρισμού».

Εκείνη την στιγμή ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αντέδρασε έντονα και ο Αδωνις Γεωργιάδης του είπε «Επειδή είστε τρομερά αγενής διαρκώς να μάθετε ότι σε αυτή την αίθουσα ο καθένας ακούει τον άλλον. Σας θυμόμαστε την εποχή που ήσασταν ΠΑΣΟΚ με το Πόρτο Καρράς τα ίδια κάνατε».

«Δεν έχετε το δικαίωμα να διακόψετε τον ομιλητή… δεν το έχετε μάθει τόσα χρόνια εδώ μέσα; Να μάθετε αγωγή και κανόνες συμπεριφοράς, δεν θα σας μάθω εγώ…!» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και συνέχισε «Αναφέρομαι σε μια εποχή που ήσασταν ΠΑΣΟΚ, ήσασταν ΠΑΣΟΚ για πάρα πολλά χρόνια και έχετε τα μούτρα και μιλάτε; Υπέστην βία από έναν ανάγωγο συνάδελφο! Υποστηρίζατε τους αγανακτισμένους με τα σώβρακα εδώ έξω από το σύνταγμα ή τους αναρχικούς του 2009; Αυτό είναι το μοντέλο τουρισμού που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Η αντίδραση του Παναγιώτη Κουρουμπλή ήταν έντονη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηρίζει τον κ. Γεωργιάδη ανάγωγο, συκοφάντη και παλιάνθρωπο.

«Δεν μπορεί να με χαρακτηρίζει ανάγωγο! Είναι ένας άθλιος συκοφάντης, ένας παλιάνθρωπος!» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής με τον Αδωνι να απαντάει «Ψεήυτη, κακούργο με είπε «Εγώ θυμίζω παρουσία σας στο ΠΑΣΟΚ. Είναι αδιανόητο άνθρωποι που άλλαξαν κόμμα να εμφανίζονται ως οι μωρές παρθένες».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε να διαμαρτύρεται σημειώνοντας ότι δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση του Πόρτο Καράς με τον Αδωνι Γεωργιάδη να ανασκευάζει λίγο αργότερα τονίζοντας »δεν είπα ότι είχε ευθύνες ο κ. Κουρουμπλής αλλά η αναφορά μου είναι για την πολυετή θητεία του σε διάφορα έδρανα εδώ».

Λίγη ώρα αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν και οι δύο βουλευτές ανακάλεσαν τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου