ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος η δήλωση στο self-testing.gov.gr για φοιτητές – Έρχεται το edupass.gov.gρ

τέλος-η-δήλωση-στο-self-testing-gov-gr-για-φοιτητές-έ-404438

Δήλωση self test τέλος στο self-testing.gov.gr για τους φοιτητές καθώς τον τρόπο που θα λειτουργήσουν δια ζώσης τα Πανεπιστήμια το χειμερινό εξάμηνο περιγράφει ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.

Επιπλέον, τίθεται σε λειτουργία προσεχώς η ηλεκτρονική πλατφόρμα edupass.gov.gr, που θα διασυνδέει την πληροφορία σχετικά με τον εμβολιασμό, νόσηση ή τα εργαστηριακά τεστ που κάνουν οι υπόχρεοι, με τις Γραμματείες του κάθε τμήματος.

Τι ορίζει το ΦΕΚ

Το σχετικό απόσμασμα του ΦΕΚ:

Πέραν των ρυθμίσεων που προβλέπονται στην παρούσα, η παρακολούθηση τήρησης των προϋποθέσεων του άρθρου 3 από κάθε υπόχρεο φυσικό πρόσωπο που συμμετέχει στην εκπαιδευτική διαδικασία των Α.Ε.Ι. με φυσική παρουσία πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «edupass.gov.gr» σύμφωνα με το άρθρο 68 του ν. 4830/2021 (Α΄ 169). Έως την έκδοση της προβλεπόμενης κοινής υπουργικής απόφασης της παρ. 58494 ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Τεύχος B’ 4406/24.09.2021 7 του άρθρου 68 του ν. 4830/2021 και την έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας της πλατφόρμας του παρόντος για τα Α.Ε.Ι. , η παρακολούθηση της τήρησης των προϋποθέσεων συμμετοχής πραγματοποιείται αποκλειστικά σύμφωνα με την οριζόμενα στην παρούσα.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου