ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για το επεισόδιο Καμμένου στο Πόρτο Ύδρα

παρέμβαση-της-δικαιοσύνης-για-το-επει-403071

Προκαταρκτική εξέταση για τα αδικήματα της αυτοδικίας αλλά και της παραβίασης οικιακής ειρήνης αναμένεται να διεξαχθεί για το επεισόδιο με τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο σε ιδιωτική μαρίνα στη Πόρτο Ύδρα.

Σύμφωνα με το ereportaz, την ίδια κιόλας ημέρα που πραγματοποιήθηκε το περιστατικό με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, άνδρες του Λιμενικού οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής μαρίνας του Πόρτο Ύδρα και συνέλαβαν στα πλαίσια του αυτοφώρου τους ιδιοκτήτες των σκαφών τύπου Thor Catamaran και Cynthia οι οποίοι είχαν δέσει -επίσης- στη μαρίνα.

Στο μεταξύ, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε φροντίσει να γίνει… Λούης. Ωστόσο η εισαγγελική Αρχή διέταξε την διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας και για τους «απόντες». Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής μαρίνας, έδεσε ετσιθελικά στην μαρίνα του Πόρτο Ύδρα, απαιτώντας από τους εργαζομένους νερό και ρεύμα.

Οι τελευταίοι, που φυσικά δεν ψάρωσαν στις… ταρζανιές του πρώην υπουργού, απάντησαν αναλόγως.

Ακολούθως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές αλλά ο πρώην υπουργός είχε φροντίσει να το σκάσει!

Αυτό ήταν το δεύτερο «επεισόδιο» στο οποίο πρωταγωνίστησε ο κ. Καμμένος μετά εκείνο της Μήλου όπου σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία.

Πηγή: ereportaz.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου