ΕΛΛΑΔΑ

Τοπαλούδη: Στη Ρόδο ο 23χρονος δολοφόνος – Στο δικαστήριο ως υπαίτιος για σοβαρό τροχαίο

τοπαλούδη-στη-ρόδο-ο-23χρονος-δολοφόνος-402835

Στο νησί της Ρόδου μεταφέρθηκε την Παρασκευή ο 23χρονος καταδικασθείς για το βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ώστε να δικαστεί ως υπαίτιος τροχαίου που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό πρώην αθλητή της εθνικής ομάδας πάλης.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο 23χρονος οδηγήθηκε σιδεροδέσμιος ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου.

Το χρονικό του τροχαίου

Ο αθλητής της πάλης Χρήστος Κελετζιάν εκινείτο με την βέσπα του με κατεύθυνση από Λάρδου – Λίνδου προς τους Πεύκους όταν συγκρούστηκε μετωπικά με μία μηχανή μάρκας Yamaha, οδηγός της οποίας ήταν ο 23χρονος καταδικασθέντας. Ως αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί από τη μηχανή, να σπάσει και τα δύο ζυγωματικά του προσώπου του και να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα. Υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του τοποθετηθούν λάμες τιτανίου.

Μάλιστα, οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στη μία ρόδα, δηλαδή έκανε σούζα, με συνέπεια να συγκρουστεί με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο Χρήστος Κελετζιάν.

Τελικά, ο 23χρονος ζήτησε και πέτυχε την αναβολή της δίκης, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του και η συνέχεια θα δοθεί στις 20 Μαΐου του 2022.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου