ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία Ρόδος: Ο δράστης είχε νοικιάσει αμάξι και παρακολουθούσε τη Δώρα

γυναικοκτονία-ρόδος-ο-δράστης-είχε-νο-402820

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο. Όπως ανέφερε η ξαδέρφη της Δώρας που βρήκε τραγικό θάνατο από τον 40χρονο, ο αυτόχειρας δράστης, είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε το θύμα του.

Γυναικοκτονία Ρόδος: Αποκάλυψη – σοκ

Η ίδια δηλώσει σοκαρισμένη από τη δολοφονία σημειώνοντας ότι «δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος πήρε τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου για το τίποτα. Δεν την παρακάλεσε να τα ξαναβρούν. Ένας άνθρωπος που αγαπάει, παρακαλάει».

Όπως είπε η Μαρία, η Δώρα ήταν μαζί με τον δράστη για 8 μήνες, ωστόσο τους 6 πρώτους μήνες δεν είχε δείξει σημάδια χειριστικής ή βίαιης συμπεριφοράς. «Στους 6 μήνες δεν είχε δείξει τίποτα, αλλά βρίσκονταν λίγο γιατί ήταν η καραντίνα και η Δώρα διάβαζε για το μεταπτυχιακό. Από το καλοκαίρι που τελείωσε με τις σπουδές της, άρχισαν να βρίσκονται πιο πολύ και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Νοίκιασαν ένα σπίτι, το έφτιαξαν, η Δώρα ήταν χαρούμενη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια πρόσθεσε ότι τα πρώτα μικρά σημάδια φάνηκαν, όταν έμειναν μαζί, αλλά δεν ήταν ποτέ βίαιος. «Της έλεγε μη δεις τηλεόραση μόνη σου. Έλα να κοιμόμαστε μαζί. Οπότε η Δώρα σκεφτόταν ότι απλώς θέλει να κοιμούνται μαζί, επειδή μόλις είχαν συγκατοικήσει», υπογράμμισε.

Η ξαδέρφη του θύματος δήλωσε ότι η Δώρα δεν ήξερε ότι είχε προβλήματα με τις προηγούμενες σχέσεις του. «Ακόμα και να είχε σπρώξει κοπέλα και να το ήξερε, δε θα ήταν μαζί του», σημείωσε. Μετά τον χωρισμό τους, η Μαρία ανέφερε ότι τους φάνηκε ύποπτο που δεν την ενοχλούσε, δεν της έστελνε μηνύματα και ότι το θύμα ένιωθε ανακούφιση.

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στην 32χρονη Δώρα

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Παρασκευή, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, αλλά και κάτοικοι της Ρόδου είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 32χρονη, της οποίας η δολοφονία συγκλόνισε το νησί και ολόκληρο το πανελλήνιο. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο, ενώ η ταφή της θα πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά στο νεκροταφείο Ταξιαρχών Ρόδου.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου