ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Θανάσιμη συμπλοκή μεταξύ πατέρα και γιου «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

σέρρες-θανάσιμη-συμπλοκή-μεταξύ-πατέ-400001

Στην εκδοχή της θανάσιμης συμπλοκής πατέρα και γιου επικεντρώνεται η Αστυνομία, μετά τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε τις τελευταίες ώρες στις σορούς των δύο ανδρών, οι οποίοι βρέθηκαν κατακρεουργημένοι μέσα στη μεζονέτα όπου διέμεναν στις Σέρρες.

Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου που διενήργησε την εξέταση διαπίστωσε πολλαπλά τραύματα στα άψυχα σώματα του 72χρονου και του 27χρονου γιου του.

Όπως έγινε γνωστό, ο ένας από τους δύο έφερε 27 μαχαιριές κι ο άλλος 31. Τα τραύματα εντοπίζονται στο λαιμό, το θώρακα και τα άκρα. Μάλιστα, στα άκρα βρέθηκαν αμυντικά τραύματα που εκτιμάται ότι υποδηλώνουν πάλη μεταξύ τους.

Με βάση τα παραπάνω, οι Αστυνομικές Αρχές των Σερρών εκτιμούν πως προηγήθηκε καβγάς -άγνωστο για ποιο λόγο- ανάμεσα σε πατέρα και γιο, που πήρε διαστάσεις και εξελίχθηκε σε οικογενειακή τραγωδία. Την εκδοχή αυτή επιβεβαιώνουν μαρτυρίες γειτόνων που ανέφεραν ότι τις απογευματινές ώρες άκουσαν φωνές από το σπίτι τους, επί της οδού Ίωνος Δραγούμη 59.

Ο 72χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός ζούσε, μετά το θάνατο της συζύγου του, μαζί με τον γιο του στον πρώτο όροφο της διώροφης μεζονέτας. Ο 27χρονος, όπως επιβεβαιώθηκε από την ιατροδικαστή, είχε ιστορικό ψυχασθένειας, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, στο παρελθόν νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Στο ισόγειο της ιδιόκτητης μονοκατοικίας ζούσε η 25χρονη κόρη του 72χρονου. Η νεαρή ήταν αυτή που μαζί με τη σύντροφο του ηλικιωμένου εντόπισε, γύρω στις 10 το βράδυ, τα πτώματα του πατέρα και του αδελφού της.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τους δύο άνδρες μέσα σε λίμνη αίματος. Η σορός του πατέρα κειτόταν στο καθιστικό-κουζίνα του οροφοδιαμερίσματος, ενώ του γιου σε απόσταση λίγων μέτρων, στην κεντρική είσοδο του διαμερίσματος.

Ερευνώντας τον τόπο του εγκλήματος, αστυνομικοί συνέλεξαν δύο μαχαίρια που φαίνεται πως είναι συμβατά με τα τραύματα των δύο ανδρών, όμως αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι δεν βρέθηκαν πάνω σ’ αυτά ίχνη αίματος.

Οι Αρχές ερευνούν την εκδοχή να τα καθάρισε πρόσωπο από το περιβάλλον τους, θέλοντας ενδεχομένως να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες.

Σε κάθε περίπτωση, τα ευρήματα εστάλησαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου