ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε 29χρονη θύμα ασυνείδητου οδηγού στην Εύβοια

πέθανε-29χρονη-θύμα-ασυνείδητου-οδηγού-397148

Έχασε τη μάχη για τη ζωή της το απόγευμα της Κυριακής η 29χρονη κοπέλα που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο το οποίο προκάλεσε ασυνείδητος οδηγός στην Εύβοια και νοσηλευόταν διασωληνωμένη επί 11 ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» στην Αθήνα.

Η άτυχη 29χρονη επέβαινε στη μηχανή που οδηγούσε ένας 20χρονος την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου και συγκρούστηκε με ένα αγροτικό φορτηγάκι στην εθνική οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, στο ύψος των Λουτρών Αιδηψού. Όμως, ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε αιμόφυρτα στην άσφαλτο τα δύο παιδιά και τράπηκε σε φυγή. Οι δυο νέοι μεταφέρθηκαν αιμόφυρτοι στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όμως, λόγω των πολλαπλών τραυμάτων τους κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή τους στην Αθήνα. Η κατάσταση του 20χρονου είχε χαρακτηριστεί λιγότερο σοβαρή συγκριτικά με της κοπέλας, η οποία δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της.

Το τζιπ εντοπίστηκε αργότερα την ημέρα του τροχαίου από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ιστιαίας παρκαρισμένο στη Λίμνη Ευβοίας και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη φαίνεται το χτύπημα από τη μηχανή του 20χρονου! Ωστόσο, οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού δεν έχουν αποφέρει ακόμη καρπούς και για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Ιστιαίας.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου