ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Στο εδώλιο γυναίκα -αράχνη και ο ταξιτζής

ρόδος-στο-εδώλιο-γυναίκα-αράχνη-και-ο-396451

Οι κατηγορούμενοι ωστόσο διατείνονται ότι ο 51χρονος είναι επικίνδυνος και ότι αποπειράθηκε να βιάσει την 33χρονη, η οποία δεν παραπέμπεται σε δίκη.

Το ιστορικό της υπόθεσης, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα “Δημοκρατική”, φέρεται να έχει ως εξής: Την 25η Μαΐου 2015 στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου παρουσιάστηκε ο 51χρονος οδηγός τουριστικού λεωφορείου για την υποβολή μήνυσης εις βάρος των δύο κατηγορούμενων.

Όπως ισχυρίστηκε την 7η Μαΐου 2015 είχε μεταβεί σε μπαρ στο Ροδίνι για να πιεί ένα ποτό και τα μεσάνυχτα παρουσιάστηκε στο κατάστημα η 33χρονη, που “ψάρευε” πελάτες για να την κεράσουν ένα ποτό.

Ο ίδιος δεν είχε χρήματα για να την κεράσει κι όταν βγήκε από το κατάστημα τον πλησίασε και του ζήτησε να την μεταφέρει στο Φαληράκι με το αυτοκίνητό του. Δέχτηκε και την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του, ενώ με το που ξεκίνησε το όχημά του, εκείνη τηλεφώνησε με ανοικτή ακρόαση στο κινητό της σε κάποιο άγνωστο σε εκείνον άτομο και του ανέφερε ότι μετέβαινε στο Φαληράκι.

Το άτομο αυτό απευθυνόμενο στον 51χρονο του ζήτησε να την μεταφέρει στον προορισμό της και “να μην την πειράξει”. Ενώ βρισκόταν στο ύψος του ΙΚΑ στην Εθνική Οδό Ρόδου – Λίνδου, όπως εκθέτει ο 51χρονος, η 33χρονη άρχισε να χτυπάει με μπουνιές το κεφάλι της και να τον βρίζει φωνάζοντας ότι επιχειρεί να την βιάσει!

Σταμάτησε το αυτοκίνητο λίγα μέτρα παρακάτω και τότε η 33χρονη τηλεφώνησε εκ νέου στο άγνωστο άτομο και του ανέφερε πού βρισκόταν. Ανοιξε την πόρτα του οχήματος πριν αυτό σταματήσει και πετάχτηκε έξω.
Σηκώθηκε στην μέση του δρόμου και άρχισε να φωνάζει. Ο 51χρονος αποχώρησε.

Δύο εβδομάδες μετά επικοινώνησε μαζί του ο διευθυντής τουριστικού γραφείου, με το οποίο συνεργάζεται και τον ενημέρωσε ότι κυκλοφορεί ένας άνδρας με την φωτογραφία του και υποστηρίζει ότι είχε χτυπήσει την φίλη του.

Ο 51χρονος ανεκάλεσε στην μνήμη του ότι την 16η Μαΐου 2015, ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο τον πλησίασε ένας ταξιτζής και τράβηξε μια φωτογραφία με το κινητό του. Την 19η Μαΐου 2015 του είχε τηλεφωνήσει εξάλλου ένα άγνωστο άτομο και του είπε ότι “τον έχει” ενώ σε άλλες κλήσεις του ήταν απειλητικός.

Την 23η Μαΐου 2015 αφού επικοινώνησε ξανά μαζί του, τον ρώτησε πού βρίσκεται για να συναντηθούν υποσχόμενος ότι δεν θα του κάνει κακό ενώ όταν είχε φτάσει με το όχημά του στα Κολύμπια διαπίστωσε ότι βρισκόταν πίσω του ένα ταξί. Ο οδηγός, που ήταν το άτομο με το οποίο συνομιλούσε, όπως υποστηρίζει, του ζήτησε 15.000 ευρώ για να τα δώσει σε κλινική για αποζημίωση της κοπέλας, απειλώντας τον!

Απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία που επιχείρησε να τον παγιδέψει σε επόμενο ραντεβού όταν θα παρελάμβανε τα χρήματα. Από το αρχείο της αστυνομίας αναγνώρισε τον 43χρονο ως τον δράστη της εις βάρος του απόπειρας εκβίασης.

Απολογούμενος ο 43χρονος υποστήριξε ότι η ως άνω μήνυση είναι παντελώς ψευδής και προσχηματική από τον 51χρονο, που φοβόταν καταγγελία σε βάρος του για απόπειρα βιασμού της 33χρονης. Τόνισε επιπλέον ότι επιφυλάσσεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου