ΕΛΛΑΔΑ

Πέλλα: Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε 65χρονος

πέλλα-νεκρός-μέσα-στο-σπίτι-του-βρέθηκ-395894

Νεκρός μέσα στο σπίτι όπου ζούσε στην ’Αψαλο Πέλλας, βρέθηκε 65χρονος και από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε, γύρω στη 1:30 μετά το μεσημέρι, η αδελφή του, η οποία ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άτυχος άνδρας έφερε μαχαιριές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις:

Ένας 26χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία που αποκαλύφθηκε, το μεσημέρι, στην Άψαλο Πέλλας, με θύμα 65χρονο άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε μία λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι όπου ζούσε.

Ο νεαρός, ο οποίος είναι συγχωριανός του θύματος, φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομικής προανάκρισης προκύπτει ότι επρόκειτο για έγκλημα τιμής.

Εξεταζόμενος από αστυνομικούς, ο 26χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ο 65χρονος τον προσέβαλε, το προηγούμενο βράδυ, στο καφενείο του χωριού.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, λίγο μετά το παραπάνω περιστατικό, ο κατηγορούμενος ως δράστης επισκέφθηκε το θύμα στο σπίτι του προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για όσα είχαν προηγηθεί.
Αστυνομικοί εκτιμούν πως ακολούθησε καβγάς, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Ο νεαρός πιθανολογείται ότι χτύπησε με μικρό μπαλτά τον 65χρονο, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε γύρω στη μιάμιση το μεσημέρι από την αδελφή του, η οποία ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου