ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά σε ανήλικους στην Πάτρα

εξαρθρώθηκε-σπείρα-που-διακινούσε-να-395576

Ναρκωτικές ουσίες, κοκαΐνη και χασίς σε νεαρούς χρήστες, ακόμα και ανήλικους διακινούσαν συστηματικά στην Πάτρα, τα μέλη συμμορίας που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία.

Τους τελευταίους εννέα μήνες, όπως προέκυψε,τα μέλη της συμμορίας είχαν διακινήσει περισσότερα από 300 γραμμάρια κοκαΐνης και 140 γραμμάρια κάνναβης σε περισσότερους από 100 χρήστες.

Τα ναρκωτικά, τα εισήγαγαν από την Αλβανία και στη συνέχεια τα διακινούσαν στην Πάτρα.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της σπείρας τρείς Ελληνες ηλικίας 34,27 και 19 ετών και ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε – κακουργηματικού χαρακτήρα -δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, μεταφορά, αποθήκευση, διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν ακόμη ένας 27χρονος Ελληνας και ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Ηγετικό ρόλο στην συμμορία είχε και ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης σε σωφρονιστικό κατάστημα της Χώρας για άλλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στη Πάτρα.

Ο 23χρονος έκανε όλες τις επαφές με συμμορίες που δρουν στην Αλβανία για την εισαγωγή των ναρκωτικών.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου