ΕΛΛΑΔΑ

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή

σποραδικές-βροχές-και-καταιγίδες-την-394560

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα στα ηπειρωτικά και στα ορεινά της Κρήτης κυρίως τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνεις 3 με 5 και αργότερα στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη, όπου αρχικά θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν το μεσημέρι και το απόγευμα και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνεις 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο θα δείξει από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από αργά το απόγευμα στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ

Θερμοκρασία: από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ στην Πελοπόννησο και την Αττική.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι βαθμιαία στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου