ΕΛΛΑΔΑ

Μάνος Δασκαλάκης: Στην ανακρίτρια για να καταθέσει για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

μάνος-δασκαλάκης-στην-ανακρίτρια-για-39433

Για δεύτερη μέρα βρίσκεται στα δικαστήρια ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους.

Ο 30χρονος καταθέτει στο ανακριτικό γραφείο για όσα έγιναν μέχρι τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο κ. Δασκαλάκης είναι ο πρώτος μάρτυρας που καταθέτει για την υπόθεση της δολοφονίας της εννιάχρονης κόρης του.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιριγκου θα καταθέσει σήμερα και σχετικά με το tablet που ετάφη μαζί με την 9χρονη κόρη του Τζωρτζίνα κατόπιν επιθυμίας της μητέρας της.

Μετά από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα αναμένεται να διατάξει το άνοιγμα του τάφου της μικρής Τζωρτζίνας προκειμένου να αφαιρεθεί το tablet και να διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας για να διαπιστωθεί αν περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για την εν εξελίξει δικαστική έρευνα.

«Πόλεμος» Μάνου – Ρούλας

Το βέβαιο είναι ότι τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει νέος «πόλεμος δηλώσεων» μεταξύ των γονιών των τριών νεκρών κοριτσιών, ενώ κομβικό σημείο στις εξελίξεις θα διαδραματίσουν τα αποτελέσματα της έρευνας για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας.

Την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της, εκφράζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Με δήλωσή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 33χρονη υποστηρίζει ότι δεν θα απαντήσει ξανά σε δηλώσεις που κάνει ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος σταμάτησε να την στηρίζει -όπως λέει- δύο ημέρες μετά την κράτησή της στη ΓΑΔΑ.

Αναλυτικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωσε:

«Είμαι στη φυλακή για μία πράξη που δεν έκανα και βρέθηκα να με κατηγορεί και ο ίδιος μου ο σύζυγος. Είμαι απογοητευμένη, δεν θα απαντήσω άλλη φορά στις δηλώσεις που κάνει ο Μάνος. Περίμενα από τον σύζυγό μου, να έχω την ηθική υποστήριξη που έχω ανάγκη. Σταμάτησε να με στηρίζει δύο ημέρες μετά την κράτησή μου στα κρατητήρια της Ασφαλείας». Τη δήλωση έκανε η 33χρονη μέσω του δικηγόρου της.

Η εξωσυζυγική σχέση και οι απειλές

Την ίδια στιγμή μία νέα αποκάλυψη για τη σχέση του ζευγαριού, έρχεται να δείξει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να κρατήσει τον Μάνο Δασκαλάκη δίπλα της.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε συνάψει εξωσυζυγικές σχέσεις με κάποιον άνδρα από την Πάτρα και όταν το έμαθε ο Μάνος και είπε ότι θα φύγει από το σπίτι, εκείνη τον απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει προκειμένου να τον κρατήσει δίπλα της.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου