ΕΛΛΑΔΑ

Χρηστίδης για Σταυρούπολη – Ο φασισμός δεν χωράει ούτε μέσα, ούτε έξω από σχολεία

χρηστίδης-για-σταυρούπολη-ο-φασισμό-394275

Ευθύνες στην κυβέρνηση για καθυστερημένη παρέμβαση αναφορικά με τις φασιστικές επιθέσεις στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης επιρρίπτει το ΚΙΝΑΛ με τον Παύλο Χρηστίδη να επισημαίνει παράλληλα ότι ο διχαστικός λόγος της κυβέρνησης εκκολάπτει τέτοια περιστατικά.

«Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της ΧΑ περιστατικά σαν κι αυτά έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης δεν πρέπει να γίνονται ανεκτά. Ο φασισμός δεν χωράει ούτε μέσα, ούτε έξω από σχολεία. Ειναι χρέος όλων μας να προστατεύσουμε τη μαθητική κοινότητα» έγραψε στα social media ο κ. Χρηστίδης.

Νωρίτερα σήμερα σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι «η κυβέρνηση άργησε να παρέμβει στο περιστατικό, ενώ ο διχαστικός της λόγος εκκολάπτει τύφλες αντιδράσεις. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε όσα ζήσαμε με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμή στον Παύλο Φύσσα».

Από τη Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνουν ότι για ακόμη μία ημέρα, το 1ο και το 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης βρίσκονται στο επίκεντρο βίαιων επεισοδίων, με πρωταγωνιστές κουκουλοφόρους, οι οποίοι μάλιστα δέχονται συγχαρητήρια από το «Μέτωπο Νεολαίας Χρυσής Αυγής» για την δράση τους.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου