ΕΛΛΑΔΑ

Στις ανακρίτριες ο Κουκούτσης

στις-ανακρίτριες-ο-κουκούτσης-391736

Εξηγήσεις για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης δίνει σήμερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης ο οποίος προσήλθε στο Εφετείο περίπου στις 9.00.

Ο βουλευτής, στην απολογία του ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αύγης, θα επιχειρήσει να αντικρούσει τα στοιχεία της δικογραφίας που τον φέρουν ως μέλος της ηγετικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης, που είχε γνώση και συντόνιζε τις παράνομες δραστηριότητες μελών της.

Αμέσως μετά την απολογία του Δημήτρη Κουκούτση ανακρίτριες και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμη και αυτό της προφυλάκισης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο συνήγορος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής είπε ότι ο κ. Κουκούτσης θα μιλήσει πρώτα στις ανακρίτριες κι έπειτα στους δημοσιογράφους, ενώ παράλληλα κατήγγειλε και μεθοδεύσεις, καθώς η κλήση σε απολογία δόθηκε σε απλή φωτοτυπία στον βουλευτή. Παράλληλα, δήλωσε ότι έχει υποβάλει ένσταση για ακυρότητα της διαδικασίας η οποία όμως απορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο. Υποστηρίζει όμως, ότι δεν του επιδόθηκε η κλήση, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες.

zougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου