ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον Σάββα Θεοδωρίδη… χτύπησε και ο Βλάσης Τσάκας !

μετά-τον-σάββα-θεοδωρίδη-χτύπησε-και-391407
Μετά τον Σάββα Θεοδωρίδη… χτύπησε και ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος ξεσπαθώνει κατά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και των όσων υποστηρίζουν στον Ολυμπιακό περί αδικίας στην Ξάνθη!
Ο Τσάκας, έχοντας πλέον οργανωθεί για τα καλά από επικοινωνιακής πλευράς έκανε την εμφάνιση του μέσω της γραμματέας του και του e mail το βράδυ της Κυριακής και μάλιστα υπογράφει στο φινάλε της γραπτής δήλωσης του ως εξής: «Βλάσης Τσάκας. Εκ μέρους των υποψηφίων επενδυτών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός»!
Η ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Καταντάει σκωτσέζικο ανέκδοτο η εβδομαδιαία γκρίνια του Ολυμπιακού, ψάχνοντας για άλλοθι και δικαιολογίες για την ανυπαρξία τους μέσα στο γήπεδο. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν κατανοητά όταν η εύνοια έχει γίνει συνήθεια τόσα χρόνια και ξαφνικά οι βουτιές δεν ανταμείβονται με την άσπρη βούλα.
Το να βγαίνουν όμως με τόση γραφικότητα οι συνεργάτες του κου. Μαρινάκη και προκειμένου να ηρεμήσουν τον μαινόμενο Πρόεδρό τους (όπως περιγράφεται στα sites να είναι ο κ. Μαρινάκης από την διαιτησία του κου Κωνσταντινέα) να αναφέρονται στον Παναθηναϊκό και στους υποψηφίους επενδυτές, αυτό ξεπερνά τα όρια.
Κύριοι, εφεξής όταν θα αναφέρεστε στην ομάδα μας και στην νέα ιδιοκτησία θα πρέπει να πλένετε τα στόματά σας. Η γραφικότητα του κάθε συνταξιούχου που νομίζει ότι ακόμα είναι στην εποχή Κόκκαλη και παράγκας, όσο και να θέλεις να την δεις με επιείκεια, καταντά τραγελαφική.
Τα τελευταία εμπόδια που πήγαν να μπουν στη Βουλή των Ελλήνων ξεπεράστηκαν και η Ελληνική Πολιτεία, με καθυστέρηση ομολογουμένως, μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε σε λίγες ημέρες τους νέους επενδυτές στο τιμόνι της πράσινης ΠΑΕ. Τότε υποσχόμαστε και το τελικό ξεκαθάρισμα. Τέρμα στα μπραβιλίκια και τις ψευτομαγκιές.
Το παιχνίδι θα παίζεται μέσα στις άσπρες γραμμές. Πουθενά αλλού.
Βλάσης Τσάκας
Εκ μέρους των υποψηφίων επενδυτών
της ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου