ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Σκότωσε την πεθερά της με 62 μαχαιριές!

χαλκιδική-σκότωσε-την-πεθερά-της-με-62-μ-390974

Στο φως οι άγνωστες πτυχές της στυγερής δολοφονίας – Μου είπε να κάνω τεστ dna για τα παιδιά μου και έχασα τα λογικά μου είπε η 32χρονη, που σκότωσε την 59χρονη στο σπίτι της στην Καλλιθέα Χαλκιδικής…

Όλοι όσοι γνώριζαν την οικογένεια, ήξεραν ότι οι σχέσεις νύφης-πεθεράς ήταν κάτι παραπάνω από τεταμένες. Η 59χρονη δεν την ήθελε για γυναίκα του γιου της και η 32χρονη της καταλόγιζε αδιαφορία. Είχε μεγάλη περιουσία και πολλά ακίνητα, αλλά δεν μας βοηθούσε καθόλου είπε μεταξύ άλλων στην απολογία της, στους αστυνομικούς.

Οι σχέσεις τους δεν βελτιώθηκαν ούτε όταν η 32χρονη έγινε μητέρα. Απέκτησε με τον άντρα της τρία παιδιά, ηλικίας σήμερα 1,5, 4,5 και 3 μηνών, αλλά πάντα – όπως υποστηρίζει – ερχόταν αντιμέτωπη με την γκρίνια και τις προσβολές της πεθεράς. Τα όσα έγιναν όμως το πρωί, ελάχιστοι μπορούσαν να τα φανταστούν…

Η 32χρονη πήγε στο νηπιαγωγείο το μεγαλύτερο παιδί και στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι της πεθεράς της. Εκεί οι δύο γυναίκες είχαν έντονο διάλογο και κάποια στιγμή, η πεθερά είπε στη νύφη της, ότι δεν πιστεύει ότι έκανε τα παιδιά με τον άντρα της. Κάνε τεστ dna για να με πείσεις φέρεται να της είπε. Αυτές οι λέξεις έκαναν όπως φαίνεται την 32χρονη, να φτάσει στη δολοφονία.

Βούτηξε ένα μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει στο σώμα της πεθεράς της. Όπως διαπίστωσε αργότερα, ο ιατροδικαστής, ο θάνατος της 59χρονης προήλθε από 62 μαχαιριές!

Η 59χρονη δεν άντεξε και ξεψύχησε από τα τραύματα. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο λίγο μετά το έγκλημα και έπιασαν επ αυτοφώρω την 32χρονη, στο χώρο του εγκλήματος. Εκεί, βρήκαν και το μαχαίρι με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή της πεθεράς της.

Η 32χρονη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου