ΕΛΛΑΔΑ

Η σκληρή απάντηση Ασημακοπούλου στον Παππά για την καταγωγή της μητέρας της

η-σκληρή-απάντηση-ασημακοπούλου-στον-390507

Απαντήσεις για τα όσα ανέφερε χθες για το πρόσωπό της ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έδωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μισέλ Ασημακοπούλου, καυτηριάζοντας το γεγονός ότι ο Χρ. Παππάς αναφέρθηκε στην καταγωγή της μητέρας της.

Η σκληρή απάντηση Ασημακοπούλου στον Παππά για την καταγωγή της μητέρας της
«Ο κ. Παππάς ήθελε να αναφερθεί στην καταγωγή της μητέρας μου. Στέκομαι σε τρία πράγματα: Το ένα είναι σε ποιο πολιτισμένο κράτος αναφέρεται στη Βουλή κάποιος στην καταγωγή της οικογένειας κάποιου άλλου και δη όταν αυτό γίνεται για λόγους στη θρησκευτική καταγωγή αν θέλετε. Δεύτερον, έχω να σας πω το εξής για όσους ακόμα διατηρούν αμφιβολίες για το ναζιστικό κομμάτι της ιστορίας αυτής.

Συνειδητή επιλογή έκανε ο κ. Παππάς. Δεν ξέρω τι ήθελε να πει, ήθελε να πει ότι εγώ δεν μπορώ να είμαι ναζί επειδή επιτρέπω κάποιον ο οποίος έχει εβραϊκή καταγωγή να έρθει στο κατάστημά μου; Μήπως ήθελε να πει ότι το ανακάλυψα και τι κρίμα που ήρθε να ψωνίσει από το κατάστημά μου;», είπε χαρακτηριστικά η κ. Ασημακοπούλου, μιλώντας το πρωί στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Και πρόσθεσε με νόημα: «Αυτός ο άνθρωπος εάν ποτέ ερχόταν στην εξουσία, ούτε η μάνα μου, ούτε εγώ, ούτε ο γιός μου, δεν θα είχαμε το θέμα να πάμε να ψωνίσουμε σε ένα μαγαζί, θα είχαμε το θέμα ότι θα μας παίρνανε σε κάτι τρένα, θα μας πήγαιναν κάπου, θα μας βάζανε να δουλέψουμε καταναγκαστικά και μετά θα μας βάζαν στο κρεματόρειο. Αυτοί είναι αυτοί οι άνθρωποι. Και απ’ έξω από τη Βουλή τραγούδαγαν ναζιστικούς ύμνους και φωνάζουν Χάι Χίτλερ».

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου