ΕΛΛΑΔΑ

Διακινούσαν κάνναβη και ecstasy στον Άγιο Νικόλαο

διακινούσαν-κάνναβη-και-ecstasy-στον-άγιο-νι-851206

Με μια αστραπιαία επιχείρηση που οργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εγκλώβισαν σε μια περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου Λασιθίου το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας αλλοδαπός και επέβαινε ένας Έλληνας και το «ξεσκόνισαν».

Τόσο στο όχημα, όσο και στα σπίτια των δύο υπόπτων, βρέθηκαν συνολικά κατά την διάρκεια της έρευνας 167,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 26 ναρκωτικά χάπια ecstasy, που σκόπευαν να διακινήσουν. Επιπλέον, κατασχέθηκαν και 1.200 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις. Οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία στην Χαλκίδα

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έφοδο με την συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι ενός Έλληνα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου