ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Το ξέσπασμα του πατέρα της Καρολάιν – “Να έπιανα στα χέρια μου τη μικρή νυφίτσα”

γλυκά-νερά-το-ξέσπασμα-του-πατέρα-της-κ-38962

“Νυφίτσα” χαρακτηρίζει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο πατέρας της Καρολάιν σε δηλώσεις του στην Daily Mail, καθώς ο 34χρονος πιλότος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 20χρονης συζύγου του στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021, ενώ την Παρασκευή 8 Απριλίου ξεκινά η δίκη του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, αντιμετωπίζει κατηγορίες για δύο κακουργήματα, ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, καθώς και για δύο πλημμελήματα, τα οποία αφορούν το «θέατρο» που έπαιζε για περισσότερο από έναν μήνα ενώπιον των Αρχών αλλά και των Μέσων Ενημέρωσης.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, μιλώντας στην Daily Mail χαρακτήρισε “νυφίτσα” τον συζυγοκτόνο, ενώ λέγεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ως μέρος της υπερασπιστικής του γραμμής θα υποστηρίξει ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν, η οποία κακομεταχειρίστηκε την τότε ενός έτους κόρη τους. Μάλιστα, θα υποστηρίξει ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα λόγω των ικανοτήτων της στις πολεμικές τέχνες.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς δεν θα παραστεί στην έναρξη της δίκης λόγω ασθενείας, όμως παρούσα θα είναι η μητέρα της Σούζαν Ντέλα Κουέστα.

Ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου επιβεβαίωσε μιλώντας, επίσης, στην MailOnline ότι “κλειδί” στην υπεράσπιση του συζυγοκτόνου θα είναι ότι η Καρολάιν “προκάλεσε” την “έξαρση οργής” όταν έσπρωξε βίαια μια κούνια στην οποία κοιμόταν η τότε 11 μηνών κόρη τους Λυδία.

“Αντιλαμβάνομαι ότι ο Μπάμπης θα υποστηρίξει ως γραμμή υπεράσπισής του ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν και ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα. Επίσης, θα επικαλεστεί τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν θα έχουν επιτυχία, καθώς η Καρολάιν κοιμόταν ήδη επί αρκετές ώρες όταν τη σκότωσε. Εύχομαι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου τη μικρή νυφίτσα”.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξης Παπαϊωαννίδης είπε στη MailOnline: “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ζευγάρι περνούσε μια δύσκολη φάση και ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που εμπλεκόταν σε μία έντονη λογομαχία. Αλλά ήταν εκείνο το βράδυ που η Κάρολαϊν έγινε ακόμη πιο υβριστική, σπρώχνοντας βίαια την κούνια στο πλάι, που εξόργισε τον Μπάμπη, ο οποίος σκέφτηκε “η Λυδία κινδυνεύει””.

Ο Αναγνωστόπουλος μετά τη σύλληψή του ομολόγησε τον φόνο της Καρολάιν ενώ εκείνη κοιμόταν και ότι κρέμασε τη σκυλίτσα της τη Ρόξι. Η Ευαγγελία Τσανοπούλου, δικηγόρος της Ρόξι είπε στη MailOnline ότι θα ζητήσει να επιβληθεί στον Αναγνωστόπουλο μέγιστη ποινή φυλάκισης δέκα ετών για τη δολοφονία του κουταβιού, πέρα από την ποινή που μπορεί να του επιβληθεί για τον φόνο της συζύγου του.

Η κυρία Τσανοπούλου πρόσθεσε: “Αυτό ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα κατά της Ρόξι. Αυτός (ο Αναγνωστόπουλος) θα μπορούσε να είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα για να φύγει ο σκύλος, κάτι που σίγουρα το κουτάβι θα έκανε. Δείχνει την απίστευτη απάθειά του και την έλλειψη κάθε συναισθήματος επειδή σκότωσε το σκυλί της Καρολάιν για να προσπαθήσει και να πετύχει τους στόχους του”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου