ΕΛΛΑΔΑ

Αργολίδα: Το σημείωμα που άφησε ο ηλικιωμένος στο σημείο που σκότωσε τη γυναίκα του

αργολίδα-το-σημείωμα-που-άφησε-ο-ηλικι-389527

Έγκλημα που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους που τους γνώριζαν σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αργολίδα, όπου ένας 78χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η 75χρονη που, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε αλτσχάιμερ εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς νεκρή στην αυλή του σπιτιού του ηλικιωμένου ζευγαριού, στραγγαλισμένη με ένα κομμάτι σχοινί και ο δράστης όπως όλα δείχνουν και αυτόχειρας στη συνέχεια σύζυγός της, είχε κρεμαστεί με έναν αυτοσχέδιο βρόγχο από την κουπαστή του μπαλκονιού του σπιτιού τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανέφερε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μέσα στο σπίτι βρέθηκε ένα σημείωμα που φέρεται να άφησε ο 78χρονος αυτόχειρας.

Σε αυτό, φέρεται να είχε γράψει ότι “υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από αλτσχάιμερ”.

Οι γείτονες που γνώριζαν το ηλικιωμένο ζευγάρι εμφανίζονται συγκλονισμένοι και κάνουν λόγο για οικογενειακή τραγωδία, περιγράφοντας μάλιστα τη σχέση των δύο ηλικιωμένων ως “αρμονική”, ενώ αρκετοί επιβεβαιώνουν πως η γυναίκα έπασχε από αλτσχάιμερ.

Για το νέο αυτό θλιβερό περιστατικό διενεργείται έρευνα από την τοπική Ασφάλεια ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως οι λόγοι που οδήγησαν στο έγκλημα.

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου