ΕΛΛΑΔΑ

«Εκαψε» τον Στεφανάκη η φίλη της Φαίης

εκαψε-τον-στεφανάκη-η-φίλη-της-φαίης-386124

Τα πυρά ακόμη μίας στενής φίλης της 23χρονης Φαίης Μπλάχα δέχτηκε χθες στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο 26χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης.

Στην κατάθεσή της η 20χρονη Δάφνη Μπαλατσούρα μίλησε για τον δεσμό της Φαίης με τον κατηγορούμενο, ο οποίος είχε παράλληλα σχέση και με την αδελφή της Μαριαλένα, που δικάζεται κατηγορούμενη για υπόθαλψη.

Η μάρτυρας υποστήριξε ότι δεν «ενέκρινε» τη σχέση της Φαίης με τον Στεφανάκη, λέγοντας ότι δεν της είχε δώσει την καλύτερη εντύπωση γιατί ήταν εύσωμος και είχε «ύφος». Συμπλήρωσε ότι ήταν οξύθυμος και μιλούσε άσχημα στη Φαίη.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Στεφανάκης ήταν ερωτευμένος με τη Φαίη. Δεν ερωτεύεσαι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ούτε κάνεις τόσο κακό σε κάποιον που αγαπάς», είπε η μάρτυρας, ενώ επικαλούμενη την εκμυστήρευση μιας φίλης της Μαριαλένας υποστήριξε ότι η τελευταία σχεδίαζε ακόμη και να προσλάβει μπράβους για να χτυπήσουν τη Φαίη.

Η μητέρα του κατηγορούμενου Αθηνά Στεφανάκη κατέθεσε ότι ο γιος της και η Φαίη ετοιμάζονταν να παντρευτούν, ενώ απέδωσε ευθύνες στη Μαριαλένα για την αιτία του μοιραίου καβγά ανάμεσα στο θύμα και στον γιο της και πρόσθεσε ότι το παιδί της ήθελε να αυτοκτονήσει.

Σημειώνεται ότι ο συνήγορος πολιτικής αγωγής προσπάθησε να δείξει στο δικαστήριο οπτικό υλικό από την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε μέλη του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή, υποστηρίζοντας ότι ανάμεσα στους επιτιθέμενους ήταν και ο κατηγορούμενος.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου