ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε η μάνα του νεκρού βρέφους στην Ν. Σμύρνη

βρέθηκε-η-μάνα-του-νεκρού-βρέφους-στην-38605

Εντοπίστηκε μετά από έρευνες η μητέρα του βρέφους που είχε βρεθεί πριν λίγα 24ωρα νεκρό σε ακάλυπτο χώρο συμπλέγματος πολυκατοικιών στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για μια Ελληνίδα, άγαμη 22χρονη, με την κατάθεση της να αναμένεται να ρίξει φως στην αποτρόπαια αυτή υπόθεση.

Η 22χρονη έμενε με την μητέρα της σε μια από τις πέντε πολυκατοικίες που είχαν πρόσβαση στον ακάλυπτο, γεγονός που δικαιολογεί και το σημείο όπου βρέθηκε το άτυχο βρέφος.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή που προέβη στη νεκροτομή της σωρού, η ασιτία, η έλλειψη φροντίδας τις πρώτες στιγμές της ζωής του, το κρύο και οι κακουχίες, φαίνεται να είναι οι πιθανές αιτίες θανάτου του βρέφους.

Ο ιατροδικαστής, ενημέρωσε τους αξιωματικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, για τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροτομής, αναφέροντας πως το παιδί γεννήθηκε ζωντανό και υγιές. Επίσης, δεν είχε εξωτερικές κακώσεις κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν πως είτε άφησαν ζωντανό το βρέφος πάνω στο δίχτυ-τέντα, είτε μετά από την πτώση του, έκανε… τραμπολίνο πάνω σε αυτό χωρίς να προκληθούν θανατηφόρα τραύματα.

Προς το παρόν η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη και ο ιατροδικαστής αναμένει τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για να μπορέσει να εξακριβώσει με σαφήνεια τι τον προκάλεσε.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου