ΕΛΛΑΔΑ

Παράθυρο αποφυλάκισης για τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη

παράθυρο-αποφυλάκισης-για-τον-λαυρέν-385312

Παράθυρο αποφυλάκισης, λόγω της λήξης 18μήνου, άνοιξε ο εισαγγελέας εφετών για τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος κρατείται προσωρινά για την υπόθεση της Proton Bank.

O εισαγγελέας εισηγείται στο δικαστικό συμβούλιο να αφεθεί ελεύθερος με τους εξής περιοριστικούς όρους:

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παράδοση διαβατηρίου, απαγόρευση μετακίνησης πέραν των ορίων του Νομού Αττικής, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτό ή εναέριο μέσο, εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και υποχρεωτική διανυκτέρευση στην οικία του.

Για τους υπόλοιπους κατηγορουμένους που κρατούνται για την ίδια υπόθεση, δηλαδή τους Δημ. Σαραμάντη, Αντώνη Αθανάσογλου, Τρ. Κολλίτζα και Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου, η πρόταση του εισαγγελέα είναι να αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δύο φορές το μήνα.

Όσον αφορά, πάντως, τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για τη συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να μην είναι δυνατή εκ του νόμου η περεταίρω κράτησή του, ωστόσο για να βγει από τη φυλακή θα πρέπει να αρθεί η κράτησή του και για την υπόθεση της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά επιχειρηματία τον Ιούνιο του 2012, για την οποία κατηγορείται, αν και ο ίδιος αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου