ΕΛΛΑΔΑ

«Ο Στεφανάκης είχε ξαναχτυπήσει τη Φαίη, έπαιζε θέατρο η αδελφή της»

ο-στεφανάκης-είχε-ξαναχτυπήσει-τη-φα-384770

Για μία αρρωστημένη σχέση ανάμεσα στην αδικοχαμένη Φαίη Μπλάχα και της αδελφής της Μαριαλένας έκανε λόγο η φίλη της Φαίης, η οποία κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Δάφνη Μπαλατσούρα κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η Μαριαλένα Μπλάχα, επίσης κατηγορούμενη μαζί με τον Βαγγέλη Στεφανάκη, κοιμόταν με το ζευγάρι στο ίδιο κρεβάτι.

Οπως σημειώνει στην κατάθεσή της η φίλη της Φαίης, η 23χρονη γνώρισε τον Βαγγέλη Στεφανάκη μέσω της αδερφής της. «Μου είχε πει ότι θα πάει για καφέ να γνωρίσει ένα αγόρι που της άρεσε και είναι φίλος της αδελφής της» ανέφερε περιγράφοντας τον τρόπο που γνωρίστηκαν η Φαίη και ο Στεφανάκης.

«Το πρώτο διάστημα ήταν όλα καλά. Μετά η Φαίη άρχισε να κλαίει και να μου λέει ότι κάτι τρέχει με την αδερφή της, με την οποία διατηρούσε καλή σχέση μέχρι να χωρίσει με το σύζυγό της. Τότε άρχισαν τα προβλήματα. Έμεναν μαζί αλλά αργότερα η Μαριαλένα την έδιωξε από το σπίτι», τόνισε.

Σχετικά με τις υποψίες της Φαίης για την σχέση του Στεφανάκη με την αδελφή της, η μάρτυρας επεσήμανε: «Άρχισε να υποψιάζεται διότι οι δυό τους ήταν όλη μέρα μαζί. Όποτε έπαιρνε τηλέφωνο ή τον έναν ή τον άλλο, ήταν πάντα μαζί (…).»!
«Μια ημέρα είπαμε να πάμε για φαγητό. Πήρε τον Στεφανάκη να του το πει και εκείνος της έβαλε τις φωνές γιατί πίστευε ότι θέλει να βγει έξω, απειλώντας τη με ακατονόμαστες εκφράσεις, σύμφωνα με τα όσα είπε η μάρτυρας.

Συνεχίζοντας την κατάθεσή της η φίλη της Φαίης εξέφρασε την άποψη ότι ο Στεφανάκης χτυπούσε τη Φαίη και ότι εκείνην την είχε δει μια φορά να κουτσαίνει και να φέρει ένα χτύπημα στο πρόσωπο.

Αναφερόμενη στους τραυματισμούς της άτυχης 23χρονης από τα χτυπήματα του Στεφανάκη, η μάρτυρας σημείωσε: «Ηταν μια σοκαριστική εικόνα, είχε γρατζουνιές παντού στο πρόσωπο, μελανιές και πρησμένα μάτια. Τα περισσότερα σημάδια ήταν στο πρόσωπο. Εγώ έτσι όπως την είδα κατάλαβα ότι τη χτυπούσε με μανία».

Η κ.Μπαλατσούρα κατηγόρησε την Μαριαλένα Μπλάχα ότι αδιαφορούσε για την κατάσταση της υγείας της αδελφής της και ότι υπήρχαν φορές που δεν πήγαινε να τη δει.

«Θεωρώ ότι στο νοσοκομείο όσες φορές ήρθε έπαιζε θέατρο. Έκανε κάτι σπαστικά και στον αδελφό μου φάνηκε περίεργη», είπε και πρόθεσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Στεφανάκης ήταν ερωτευμένος με τη Φαίη. Δεν ερωτεύεσαι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ούτε κάνεις τόσο κακό σε κάποιον που αγαπάς» υπογράμμισε η μάρτυρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Τόνισε, δε, ότι μια φίλη της Μαριαλένας της είχε εξομολογηθεί ότι η Μαριαλένα ήθελε να προσλάβει μπράβους για να χτυπήσουν την αδελφή της ή έναν ηθοποιό που θα πήγαινε στη δουλειά της και θα παρίστανε το φίλο της ώστε να το πληροφορηθεί στη συνέχεια ο Στεφανάκης, να τσακωθούν και τελικά να χωρίσουν.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου