ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Έπιασαν τυχαία τον τρανς δολοφόνο με τα δυο πρόσωπα

εξάρχεια-έπιασαν-τυχαία-τον-τρανς-δολ-377391

Ο τυχαίος έλεγχος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στα Εξάρχεια οδήγησε στην εξιχνίαση της δολοφονίας μιας 42χρονης γυναίκας που έγινε πριν από επτά χρόνια!

Για τη δολοφονία συνελήφθη ένα τρανς άτομο, γνωστό στην περιοχή, που όλα αυτά τα χρόνια μετά τη δολοφονία, κυκλοφορούσε στα Εξάρχεια ντυμένο γυναίκα και φορώντας περούκα.

Ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης (06.10.2021) όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου στην πλατεία Εξαρχείων, προσήγαγαν τον 63χρονο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Κι εκεί αποκαλύφθηκαν όλα!

Πως εδώ και επτά χρόνια, από τον Νοέμβριο του 2014 όταν στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια είχε γρονθοκοπήσει μέχρι θανάτου μια 42χρονη γυναίκα, συνέχισε να ζει και να κινείται στην περιοχή.

Ο 63χρονος, που ήταν γνωστός ως Στεφανία ή Αμάντα καταζητούνταν με ένταλμα από το 2014. Οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση της 42χρονης, είχαν ταυτοποιήσει τα στοιχεία του και όταν χθες προσήχθη, τα κομμάτια του παζλ μπήκαν στη θέση του.

Η Στεφανία ή Αμάντα φέρεται να είχε επιτεθεί στην 42χρονη γιατί θεωρούσε πως τις είχε «κλέψει» το σημείο όπου εκδιδόταν.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου