ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός κινδύνου το αγοράκι που τραυματίστηκε με μαχαίρι

εκτός-κινδύνου-το-αγοράκι-που-τραυματ-376455

Η κατάσταση της υγείας του δεν εγκυμονεί καμία ανησυχία. Η 20χρονη μητέρα αντιμετωπίζει την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, μετά την σύλληψη της αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Επίσης, τις επόμενες ώρες η αστυνομία αναμένεται να πάρει κατάθεση και από την γιαγιά του ανηλίκου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μικρό αγοράκι διέφυγε της προσοχής της μητέρας του κινήθηκε προς την κουζίνα, βρήκε το μαχαίρι και άγνωστο πως αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την στιγμή που το παιδί βρισκόταν μέσα στην κουζίνα του σπιτιού του στο Αγρίνιο, ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του, πήρε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους εννέα εκατοστών και άρχισε να κατευθύνεται προς το υπνοδωμάτιο.

Όμως, άγνωστο ακόμα πως, το παιδί αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα. Στη συνέχεια, το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων, για νοσηλεία.

Η Αστυνομία συνέλαβε την 20χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ έπειτα από εντολή της εισαγγελέα Αγρινίου, αφέθηκε ελεύθερη.

Τέλος, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει αποκλειστεί η πιθανότητα κακοποίησης του παιδιού.

Πηγή: patrastimes

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου