ΕΛΛΑΔΑ

Ανανδρος ο γιος μου, λέει ο πατέρας του Στεφανάκη

ανανδρος-ο-γιος-μου-λέει-ο-πατέρας-του-375576

Ατύχημα χαρακτήρισε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο τον θάνατο της Φαίης ο πατέρας του κατηγορούμενου για τη δολοφονία, Μανώλης Στεφανάκης.

Παράλλήλα, στην κατάθεσή ο μάρτυρας είπε πως ο γιος του αγαπούσε τη Φαίη, ενώ καταδίκασε την πράξη του γιου του, Βαγγέλη Στεφανάκη, να σηκώσει χέρι σε κοπέλα.

«Η Μαριαλένα έφερνε το γιο μου σπίτι και τον περίμενε κάποιες φόρες. Η σχέση τους ήταν φιλική. Όταν όμως εμφανίστηκε η Φαίη, η Μαριαλένα δεν εμφανίστηκε ξανά στο σπίτι μας», είπε ο μάρυρας και προσέθεσε: «Ο γιος μου ήταν φωνακλάς και υπερκινητικός όχι όμως επιθετικός. Εγώ ήθελα να βρει μόνιμη δουλειά για να παντρευτεί με τη Φαίη».

Σχετικά τη σχέση του γιου του με το θύμα ανέφερε: «Η Φαίη τον είχε σούζα. Του μίλαγε και πετάγονταν πάνω. Αυτή τη κοπέλα την είχε στα όπα – όπα. Την είχα δει μια φορά να κουτσαίνει και τη ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπε ότι έπεσε από τη σκάλα».
Όσον αφορά στο γιο του, είπε ότι ήθελε να γίνει μανεκέν και πως δούλευε όπου έβρισκε για τα έξοδά του.

«Είχε να πληρώνει το γυμναστήριο. Τα μπράτσα του ήθελε να τα φουσκώνει για τις κοπέλες. Έπαιρνε μια σκόνη για να φουσκώνει. Ο φαρμακοποιός μου είπε ότι την έπαιρνε κάθε πρωί και ότι ήταν πρωτεΐνη. Είχε κάνει αίτηση για να γίνει μανεκέν», κατέθεσε ο πατέρας.

Σχετικά με τη Μαρία -Ελένη, ο Μανώλης Στεφανάκης τόνισε ότι δεν γνώριζε ότι είχε συγγένεια με τη Φαίη, ενώ όσον αφορά στο μοιραίο βράδυ, είπε ότι ο γιος του δεν πήγε να παραδοθεί στις αρχές γιατί φοβόταν.«Κοιμόταν σε παγκάκια. Μετά έμαθα ότι πήγε να εξομολογηθεί. Τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν μέσα και έξω από τη φυλακή. Σήκωσε το χέρι και χτύπησε ένα κορίτσι με άνανδρο τρόπο. Ένα μπιμπελό δεν το χτυπάς. Δεν το δέχομαι που σήκωσε χέρι σε γυναίκα», είπε.

Σε ερώτηση για τις εικαζόμενες σχέσεις του γιου του με τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Στεφανάκης αρνήθηκε κάθε σχέση του γιου του με την ακροδεξιά οργάνωση. «Δεν ξέρει ποιος είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα ξέρει τι είναι Χρύση Αύγη; Είχε ένα επεισόδιο πριν από πέντε χρόνια με την αστυνομία. Τον κατηγόρησαν για αντίσταση κατά της αρχής».

Μιλώντας για τον καβγά που είχε ο γιος του με το θύμα, είπε τα εξής:«Άκουσα ότι η Μαριαλένα πήρε το Βαγγέλη και του είπε: “Με αυτή τη μισοριξιά τα έχεις που έχει πάει με τους φίλους σου; Τότε εκείνος πήρε τη Φαίη τηλέφωνο και της το είπε.

Εκείνη με τη σειρά της πήρε την αδερφή της και η Μαριαλένα της είπε ότι έχει πάει με το Βαγγέλη παραπάνω από μία φορά και ότι δεν μπορεί να είναι μέλι-γαλα όλα μεταξύ τους».

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου