ΕΛΛΑΔΑ

Λύση με έκτακτο συνέδριο άμεσα ζητά ο Δημήτρης Παπαδημούλης

λύση-με-έκτακτο-συνέδριο-άμεσα-ζητά-ο-δ-374810

Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα για να ανακάμψει, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο διαρκεί ο τραγέλαφος βουλευτές να στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά να μην ψηφίζουν τα μέτρα, δηλώνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι η λύση πρέπει να δοθεί με συνέδριο άμεσα -και τη δέσμευση ότι οι όποιες αποφάσεις θα γίνουν απολύτως σεβαστές.

Έχουμε εδώ και έξι-επτά μήνες μία κυβέρνηση με κορμό ένα κόμμα της Αριστεράς η οποία όμως απ’ ό,τι φαίνεται τα πάει καλά μέσα στην κοινωνία, παράλληλα όμως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό εσωτερικό τραύμα, δήλωσε στην ΕΡΤ ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα για να ανακάμψει. Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο διαρκεί ο τραγέλαφος, βουλευτές να στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά να μην ψηφίζουν τα μέτρα, σημείωσε. Αυτό πρέπει να λυθεί άμεσα με έκτακτο συνέδριο με δημοκρατικές διαδικασίες για να χαράξουμε γραμμή πλεύσης, τόνισε.

Έστω και στο και πέντε, υπογράμμισε ο Δ.Παπαδημούλης, πρέπει όλες οι πλευρές να δεσμευτούν ότι θα μετάσχουν στο συνέδριο, πρέπει όμως παράλληλα να δεσμευτούν ότι οι όποιες αποφάσεις θα γίνουν απολύτως σεβαστές. Η χώρα χρειάζεται επειγόντως μία σταθερή και απαρέγκλιτη γραμμή πλεύσης με 162 βουλευτές που τη στηρίζουν, ανέφερε.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου