ΕΛΛΑΔΑ

Β. Οικονόμου: Να φύγει ο Κουβέλης

β-οικονόμου-να-φύγει-ο-κουβέλης-373111

«Πρέπει να διευκολύνει ο Κουβέλης». Με τη φράση αυτή, μιλώντας στη «Ζούγκλα» ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου θέτει ευθέως θέμα ηγεσίας την επαύριο κιόλας της εκλογικής συντριβής του κόμματος.

Εκτιμά ότι πρέπει να ανοίξουν, με πρωτοβουλία του ίδιου του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, οι σχετικές διαδικασίες, καθώς από τις κάλπες προέκυψε πλήρης αποδοκιμασία των επιλογών Κουβέλη σε σχέση με τις συμμαχίες και την έξοδο από την κυβέρνηση.

Εκ παραλλήλου, ο κ. Οικονόμου εκτιμά ότι πρέπει να ανοίξουν οι διαδικασίες επανένωσης των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς με την συμμετοχή και της Ελιάς και του Ποταμιού, σε ένα ενιαίο σχήμα. Όταν ερωτάται για το συνέδριο που προανήγγειλε ο Ευ. Βενιζέλος για τον Οκτώβριο, απαντά ότι δεν ήταν σαφής πρόσκληση – αν αφορά την Ελιά, όλες τις δυνάμεις κλπ – αλλά διευκρινίζει: Εμείς ως παράκλητοι δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. Καλύτερα σπίτια μας».

Στην ΔΗΜΑΡ οι περισσότεροι βλέπουν ως διάδοχο του Φ. Κουβέλη, εφόσον ανοίξουν οι σχετικές διαδικασίες, τον πρώην γραμματέα του κόμματος, Σπύρο Λυκούδη.

zougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου