ΕΛΛΑΔΑ

Σαμαράς: Οι πολίτες έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση, αλλά απέρριψαν την ανατροπή και την επιστροφή στον εφιάλτη

σαμαράς-οι-πολίτες-έστειλαν-μήνυμα-στ-372513

Ευτύχημα που παρά τα προβλήματα η κυβέρνηση άντεξε, χαρακτήρισε τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών και ευρωπαϊκών εκλογών ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Σε διάγγελμά του ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «οι πολίτες έστειλαν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση, αλλά απέρριψαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανατροπή» και συνέχισε «περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια, γύρισα όλη την Ελλάδα, γνωρίζω τα προβλήματα των πολιτών και γνωρίζω τι πρέπει να αλλάξει και πώς».

«Είναι ευτύχημα που παρά τα προβλήματα η κυβέρνηση άντεξε στις ακραίες επιθέσεις» τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε «το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα απέτυχε. Δεν κατάφεραν να σημιουργήσουν ούτε την αστάθεια, ούτε την αβεβαιότητα».

«Η αξιωματική αντιπολίτευση μέσα στην τρικυμία της κρίσης δεν μπόρεσε καν να αυξήσει τα ποσοστά της σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του 2012» σημείωσε ο πρωθυπουργός και συνέχισε την ανάλυσή του αναφέροντας «στους δήμους και τις περιφέρειες απέτυχε σχεδόν παντού στην Ελλάδα. Παίρνει το πολύ δύο από τις 13 περιφέρειες, ελάχιστες από τις πρωτεύουσες νομών και ελάχιστους από τους δήμους του λεκανοπεδίου».

«Συνεχίζουμε με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Τα τελευταία δύο χρόνια αποτρέψαμε τα χειρότερα. Σήμερα αποτρέψαμε τον εφιάλτη. Τώρα μπορούμε να βγούμε οριστικά από την κρίση και να πηγαίνουμε συνέχεια προς τα πάνω και μόνο μπροστά» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου