ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέοι τρεις από τους συλληφθέντες για το έγκλημα στην Ύδρα

προφυλακιστέοι-τρεις-από-τους-συλληφ-371235

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις από τους επτά Γεωργιανούς που συνελήφθησαν για το έγκλημα στην Ύδρα. Οι άλλοι τέσσερις θα απολογηθούν αύριο, Παρασκευή.

Οι τέσσερις από τους συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί νωρίτερα σήμερα στην εισαγγελία Πειραιά προκειμένου να απολογηθούν.

Οι τρεις με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ ο τέταρτος πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή, καθώς ο συνήγορος του δεν είχε προλάβει να έχει ενημέρωση επί της δικογραφίας.

Οι επτά Γεωργιανοί είχαν συλληφθεί στις 16 Αυγούστου για την ανθρωποκτονία 67χρονου εστιάτορα και ληστεία σε βάρος του ίδιου και της 58χρονης συζύγου του.

Στα δικαστήρια Πειραιά θα οδηγηθούν αύριο και οι άλλοι τρεις συλληφθέντες που κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Αθηνών.

Όλοι στις απολογίες τους υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη ληστεία σε κατοικία στην Ύδρα, ενώ σημειώνεται ότι οι δύο από τους επτά συλληφθέντες έχουν καταθέσει ότι δεν γνώριζαν τους συγκατηγορουμένους τους.

Ωστόσο, πηγές από την αστυνομία, τόνιζαν ότι στη δικογραφία για τους συλληφθέντες έχει συμπεριληφθεί ένα cd που δείχνει τους δράστες να κινούνται στην περιοχή και κοντά στην οικία.

Επίσης, φέρεται να έχουν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματά τους μέσα στην οικία του άτυχου 67χρονου αλλά και dna.

Το βράδυ της Τετάρτης, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των επτά συλληφθέντων ηλικίας 27, 29, 30, 34, 35, 36 και 42 ετών.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου