ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ατελείωτες ουρές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – Φοιτητές συνωστίζονται στην αναμονή

θεσσαλονίκη-ατελείωτες-ουρές-στο-παν-369691

Φοιτητές περιμένουν καρτερικά για ώρα έξω από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ο έλεγχος των πιστοποιητικών έφερε αυτές τις εικόνες…

Ουρές δεκάδων μέτρων και συνωστισμός φοιτητών παρατηρείται από το πρωί έξω από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Το κουδούνι του πρώτου εξαμήνου της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς βρήκε τους φοιτητές να συνωστίζονται προκειμένου να εισέλθουν εντός του κτηρίου.

Μάλιστα, η διεύθυνση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας είχε γκρεμίσει τοίχο και έφτιαξε νέες εισόδους για τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους εκπαιδευτικούς, με στόχο ακριβώς να μην παρουσιάζονται εικόνες συνωστισμού.

Οι φοιτητές με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test συρρέουν κατά δεκάδες έξω από την είσοδο του ΠΑΜΑΚ, στην Εγνατία, με τον Πρύτανη, Στυλιανό Κατρανίδη, να κάνει λόγο για φαινόμενα που παρατηρούνται από τις 07.00 έως τις 09.00 το πρωί.

«Ήδη ανοίξαμε και άλλες θύρες για να μην ταλαιπωρούνται οι φοιτητές και θα κρατήσουμε τον έλεγχο τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που διαρκεί από τις 7 έως τις 9», τόνισε ο ο κ. Κατρανίδης, υπογραμμίζοντας ότι φέτος η κίνηση έχει αυξηθεί επειδή υπάρχουν και εκείνοι οι φοιτητές που λόγω τηλεκπαίδευσης βλέπουν για πρώτη φορά το Πανεπιστήμιο, παρόλο που φοιτούν ήδη δύο χρόνια.
newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου