ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές – ΚΙΝΑΛ: Στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου ο Σπύρος Καρανικόλας

εκλογές-κιναλ-στο-πλευρό-του-ανδρέα-368743

Στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου τάχθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής ο Σπύρος Καρανικόλας ανακοινώνοντας πως παραιτείται από τη θέση του κοινοβουλευτικού έργου του ΚΙΝΑΛ.

Με ανάρτησή του στα social media, το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής ανακοινώνει ταυτόχρονα ότι παραιτείται από τη θέση του εκπροσώπου του Κοινοβουλευτικού Έργου του κόμματος για λόγους προσωπικής εντιμότητας και συνέπειας, όπως αναφέρει.

Ολόκληρη η δήλωσή του

«Τα τελευταία πέντε χρόνια τίμησα με μαχητικότητα, αυταπάρνηση και αφοσίωση την εμπιστοσύνη της Προέδρου και της Κοινοβουλευτικής μας ομάδας, τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς.
Με δεδομένες όμως τις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής και για λόγους προσωπικής εντιμότητας και συνέπειας, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του Εκπροσώπου του Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής.

Σε ότι με αφορά, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε, την επόμενη ημέρα των εκλογών, να ανταποκριθούμε όλοι μαζί, με ενότητα και σεβασμό στις αρχές και στις αξίες αυτής της ιστορικής παράταξης, καθώς και στις ανάγκες και στις αγωνίες των πολιτών για ένα ισχυρό, μεταρρυθμιστικό, πατριωτικό και σύγχρονο ΠΑ.ΣΟ.Κ., που θα πρωταγωνιστεί και πάλι για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων», αναφέρει ο Σπύρος Καρανικόλας.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου