ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη η Χίος από την αυτοκτονία του ανθυπασπιστή: Δεν είχε δείξει σημάδια

σοκαρισμένη-η-χίος-από-την-αυτοκτονία-365519

Ως έναν δραστήριο και σωστό οικογενειάρχη που ουδέποτε είχε δημιουργήσει πρόβλημα στη μικρή κοινωνία της Ελάτας χαρακτηρίζουν οι συγχωριανοί του, τον 44χρονο Ανθυπασπιστή που έθεσε τέλος στη ζωή του το απόγευμα του Σαββάτου.

«Ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος που δεν έδειξε ποτέ σημάδια ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει. Ήταν ενεργό μέλος εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας, πάντα βοηθούσε σε οποιαδήποτε διοργάνωση του χωριού. Με τη γυναίκα του εγκαταστάθηκαν εδώ πριν 8 περίπου χρόνια, όταν πήρε μετάθεση από τη Θεσσαλονίκη. Δεν είχε ακουστεί ότι έχει οποιοδήποτε πρόβλημα είτε οικονομικό, είτε επαγγελματικό», ανέφεραν σοκαρισμένοι.

Τον 44χρονο, η σορός του οποίου μεταφέρθηκε στη Μυτιλήνη για νεκροψία- νεκροτομή, εντόπισε κρεμασμένο στο σπίτι του από την πόρτα της κουζίνας ο 15χρονος γιος του. Λίγη ώρα πριν προβεί το απονενοημένο διάβημα, είχε στείλε μήνυμα στη σύζυγό του το οποίο έγραφε: «κάνω το τελευταίο μου τσιγάρο, να προσέχεις τα παιδιά».

Η Αστυνομία πάντως συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να αποκαλύψει τα αίτια που οδήγησαν τον 44χρονο στην αυτοκτονία, με το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας να έχει κλείσει οριστικά.

Ο αυτόχειρας ήταν πατέρας 3 αγοριών, 15,11 και 8 ετών.

Πηγή: politischios.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου