ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μαλλί με μαλλί πιάστηκαν δύο δικηγορίνες μέσα στα δικαστήρια!

πάτρα-μαλλί-με-μαλλί-πιάστηκαν-δύο-δικ-364219
Στα χέρια πιάστηκαν δύο δικηγορίνες στην Πάτρα! Αιτία δεν ήταν κάποια δικαστική υπόθεση αλλά ένας άνδρας, τον οποίο ερωτεύθηκαν και οι δύο με αποτέλεσμα να πιαστούν κυριολεκτικά μαλλί με μαλλί!
Σύμφωνα με το dete.gr το περιστατικό έλαβε χώρα όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στις σκάλες των δικαστηρίων από την πλευρά της οδού Κανάρη και οι σπόντες άρχισαν να… πέφτουν «βροχή». Αλλά δεν άργησαν να ακουστούν και οι πρώτες προσβλητικές εκφράσεις, ακόμα και τα «ροζ» υπονοούμενα. Η ένταση δεν έλειψε με αποτέλεσμα οι φωνές τους να σταματήσουν και τους περαστικούς.
Τελικά έδωσαν τόπο στην οργή ώστε να μην συμβεί κάτι χειρότερο. Ωστόσο ήδη είχαν γίνει αντιληπτές από άλλους συναδέλφους τους οι οποίοι γνωρίζουν τα… παρά μέσα!
Η πρώτη δικηγόρος είναι μεταξύ 30-40 ενώ η δεύτερη δεν έχει παρά ελάχιστα χρόνια στο επάγγελμα. Η μεγαλύτερη συνάδελφος, λοιπόν, εργαζόταν στο γραφείο του δικηγόρου για αρκετά χρόνια με τον οποίο ανέπτυξε κρυφή ερωτική σχέση παρά το γεγονός ότι εκείνος ήταν παντρεμένος. Μάλιστα για αρκετούς επαγγελματίες του κλάδου αποτελούσε κοινό μυστικό ο παράνομος δεσμός, τον οποίο οι «πρωταγωνιστές» έκρυβαν χρησιμοποιώντας ως άλλοθι τις κοινές δικαστικές υποθέσεις.
Προ δύο ετών, όμως, άρχισαν τα προβλήματα και η συγκεκριμένη δικηγόρος αποφάσισε να προχωρήσει μόνη της επαγγελματικά ανοίγοντας δικό της δικηγορικό γραφείο. Παρ’ όλα αυτά, η επαφή μεταξύ τους, αν και λιγότερο συχνή και με περισσότερα προβλήματα, εν τούτοις δεν σταμάτησε να υπάρχει. Αλλά τα πάντα άλλαξαν όταν ο δικηγόρος αποφάσισε να προσλάβει μία ασκούμενη, καλλίγραμμη και άκρως εντυπωσιακή. Έτσι οι ζήλειες από την πρώτη δεν άργησαν να φανούν. Και τελικά οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν καθώς ο δικηγόρος προχώρησε σε νέα ερωτική περιπέτεια με τη νεότερη συνάδελφό του δίνοντας αφορμή… για το ξεμάλλιασμα!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου