ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη νεαρός για τους απανωτούς εμπρησμούς στην Πάτρα

συνελήφθη-νεαρός-για-τους-απανωτούς-ε-363983

Το πρώτο συμβάν σημειώθηκε στην οδό Λύκωνος, σε πυλωτή πολυκατοικίας, όπου ήταν παρκαρισμένο το όχημα. Ο δράστης έβαλε φωτιά στο μπροστινό μέρος, με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες υλικές ζημιές, καθώς καταστράφηκε σχεδον το μισό. Ζημιές προκλήθηκαν ακόμη και σε ορόφους της πολυκατοικίας κυρίως από τον καπνό.

Στη συνέχεια ο δράστης «χτύπησε» λίγα μέτρα πιο μακρυά, στην οδό Ροδεσίας. Μπήκε μέσα σε φυλασσόμενο υπαίθριο πάρκινγκ και έβαλε φωτιά σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Η μηχανή καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ από τις φλόγες υπέστη ζημιά και ένα άλλο όχημα, που ήταν παρκαρισμένο στο ίδιο σημείο.

Στη συνέχεια εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην οδό Ασημάκη Φωτήλα στο πάνω μέρος στην οδό Λόντου. Αυτή τη φορά έβαλε φωτιά σε μηχανή που ήταν σκεπασμένη με κουκούλα, στο πεζοδρόμιο, κάτω από το σπίτι του ιδιοκτήτη. Οι ζημιές που υπέστη ήταν επίσης μεγάλες.

Το 5ο περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, όταν έβαλε φωτιά σε μοτοσυκλέτα στην οδό Παναχαϊκού κοντά στην Ασημάκη Φωτήλα.

Στην πυροσβεστική υπηρεσία που κρατείται ο άνθρωπος που φέρεται να είναι ο δράστης των εμπρηστικών επιθέσεων, έχουν κληθεί να δώσουν καταθέσεις και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας θα εξεταστεί και ψυχιατρικά.

Πηγή: PatrasTimes

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου