ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Ηλικιωμένη βρέθηκε κάτω από τις ρόδες αγροτικού 4Χ4

λαμία-ηλικιωμένη-βρέθηκε-κάτω-από-τις-363560
Μέσα στην ατυχία της ήταν πραγματικά τυχερή η 80χρονη, που ενώ βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αγροτικού δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Όλα έγιναν στις 13:30΄ στην οδό Βασιλικών, μπροστά από τα "JUMBO", στη Λαμία. Ο σοκαρισμένος νεαρός οδηγός δεν κατάλαβε πως η ηλικιωμένη βρέθηκε κάτω από το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 80χρονη πρέπει να είχε κατέβει από το πεζοδρόμιο και για κάποιο λόγο να είχε σκύψει. Ο οδηγός έκανε όπισθεν χωρίς να μπορεί να δει τη γιαγιά, με αποτέλεσμα να την παρασύρει. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά των περαστικών ήταν που τον σταμάτησαν και ευτυχώς, γιατί αν κινούταν λίγο ακόμα η 80χρονη ίσως και να μη ζούσε.
Οι πολίτες που βρέθηκαν εκεί βοήθησαν την ηλικιωμένη που είχε τις αισθήσεις της και είχε επικοινωνία. Άλλοι της κρατούσαν το χέρι και της έδιναν κουράγιο και άλλοι σήκωσαν το αυτοκίνητο για να την απεγκλωβίσουν. Όταν στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική, η Τροχαία και το ΕΚΑΒ, είχαν καταφέρει να τη βγάλουν και στη συνέχεια να την παραλάβει το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Είναι η δεύτερη παράσυρση ηλικιωμένου ατόμου, που έγινε σήμερα στη Λαμία. Λίγες ώρες πριν μηχανάκι παρέσυρε ηλικιωμένο στη συμβολή των οδών Χαλκομάτας και Σμύρνης.

lamiareport.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου