ΕΛΛΑΔΑ

Ιωαννίδης: Ο ανεξάρτητος Τζιτζικώστας είναι παιδί του κομματικού σωλήνα

ιωαννίδης-ο-ανεξάρτητος-τζιτζικώστα-363456

Βολές κατά του Απ.Τζιτζικώστα εξαπέλυσε ο υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, σημειώνοντας ότι ακολουθεί τη μόδα και εμφανίζεται ως ανεξάρτητος ενώ είναι «παιδί του κομματικού σωλήνα». Να κρατήσουμε την αυτοδιοίκηση μακριά από κομματικές και διαχωριστικές γραμμές, απαντά ο νυν περιφερειάρχης.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ο κ. Ιωαννίδης δήλωσε: «Το πολιτικό κλίμα που επικράτησε στις εκλογές ευνόησε άλλα ψηφοδέλτια που εμφανίζονται ως ανεξάρτητα και υπερκομματικά, ενώ δεν είναι. Μερικοί πάνε, όχι σύμφωνα με τις προσωπικές τους αξίες και αρχές αλλά σύμφωνα με τη μόδα. Η φετινή μόδα λοιπόν επιτάσσει να φορεθούν τα υπερκομματικά! Γι αυτό φορούν τον μανδύα του ανεξάρτητου μέχρι και τα παιδιά του κομματικού σωλήνα».

«Τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα» δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και δεσμεύτηκε ότι θα υπηρετήσει όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις, κατά την περιοδεία του στο νομό Ημαθίας, ενόψει της αναμέτρησης του δευτέρου γύρου.

«Την ερχόμενη Κυριακή δίνουμε μια μάχη ιδεών. Κι από εδώ, την Ημαθία, καλώ όλους τους πολίτες να ρίξουν τα τείχη και να έρθουν μαζί μας. Να σχεδιάσουμε μαζί το αύριο της Κεντρικής Μακεδονίας. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα. Θα υπηρετήσουμε όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις για το καλό του τόπου μας. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας και τη δύναμη για να πάμε τη Μακεδονία μπροστά, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για μια αυτοδιοίκηση μακριά από κομματικές, διαχωριστικές γραμμές» σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου