ΕΛΛΑΔΑ

Διαψεύδει ο Μώραλης τις καταγγελίες Μιχαλολιάκου

διαψεύδει-ο-μώραλης-τις-καταγγελίες-μ-360721

Διαψεύδει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Γιάννης Μώραλης τις καταγγελίες που έκανε ο νυν δήμαρχος, Βασίλης Μιχαλολιάκος περί παραβίασης της εκλογικής διαδικασίας. «Ο κ.Μιχαλολιάκος πρέπει να αποδεχτεί την επιλογή των Πειραιωτών» είπε ο κ.Μώραλης. Ζήτησε να συνεχιστεί η προεκλογική διαδικασία ομαλά και χωρίς προβλήματα μέχρι την επόμενη Κυριακή.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ότι η προεκλογική διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά και σημείωσε ότι «δεν θα αφήσουμε να περάσουν οι προβοκάτσιες». Απέναντι στα μυθεύματα «θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας με τη νόμιμη οδό».

Οσον αφορά στην καταγγελία του κ.Μιχαλολιάκου ότι δεν του επετράπη να μπει σε κάποια εκλογικά τμήματα, είπε ότι «αυτά απηχούν στο παρελθόν του κ.Μιχαλολιάκου», τονίζοντας ότι αυτά δεν αντανακλούν στην πραγματικότητα.

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες που έκαναν τόσο ο κ.Μιχαλολιάκος όσο και ο κ.Δρίτσας για παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας, ο κ.Μώραλης είπε ότι και οι δύο θα πρέπει να αναφέρουν συγκεκριμένα περιστατικά.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου