ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη – Ο «Μπάλλος» έφερε κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους

θεσσαλονίκη-ο-μπάλλος-έφερε-κυκλο-360332

Αρκετά είναι τα «κόκκινα» σημεία όπου αυτήν την ώρα παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικούς άξονες όπως της Εγνατίας, της Αγίου Δημητρίου, της Τσιμισκή και των Λεωφόρων Νίκης και Βασιλίσσης Όλγας, ,με αποτέλεσμα να δοκιμάζεται η υπομονή των οδηγών, εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης.

Χαρακτηριστική είναι σήμερα δεύτερη ημέρα της κακοκαιρίας “Μπάλλος” η απουσία τροχονόμων.

Κλειστή είναι αυτήν την ώρα και η οδός Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά, εξαιτίας λεωφορείου που “κατάπιε” η γη νωρίς το πρωί, μετά από υποχώρηση του εδάφους, όπως αναφέρει το GRTimes.

Συγκεκριμένα, στην έξοδο από τον Περιφερειακό, ο δρόμος έως τη συμβολή του με την οδό Αιγαίου, παραμένει αποκλεισμένος με τις αρχές να μην επιτρέπουν στους οδηγούς να στρίψουν δεξιά και με κατεύθυνση προς δυτικά.

Την ίδια ώρα, στην Περιφερειακή Οδό στο ρεύμα προς ανατολικά στο ύψος λίγο πριν από το τούνελ έχει ακινητοποιηθεί όχημα στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να οξύνεται το πρόβλημα.

Επίσης, σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε στο ρεύμα προς δυτικά, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αναφερθεί τραυματισμός.

Έκλεισε δρόμος στα Λαγκαδίκια

Στο μεταξύ, λόγω της κακοκαιρίας, έκλεισε από τος 2.45 τα ξημερώματα η επαρχιακή οδός Λαγκαδικίων- Σχολαρίου λόγω υπερχείλισης χειμάρρου. Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο ενημερώνονται εγκαίρως οι οδηγοί.

Σύγκρουση ΙΧ οχημάτων πριν το Δερβένι

Στο μεταξύ, αρκετές είναι οι συγκρούσεις οχημάτων που σημειώνονται στο Πολεοδομικό Συγκρότημα, εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Δύο ΙΧ οχήματα συγκρούστηκαν νωρίτερα στον παράπλευρο δρόμο προς το Δερβένι, πριν από το Ωραιόκαστρο και συγκεκριμένα πριν από το κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Κεντρικής Μακεδονίας.

Από τη σύγκρουση προέκυψαν μόνο υλικές ζημιές στα δύο εμπλεκόμενα οχήματα, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

in.gr-grtimes.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου